Vad är en Wedding Chapel?

Ett bröllop kapell är en byggnad eller lokal avsedd speciellt för att utföra vigsel. Bröllop kapellen skiljer sig från kyrkor, som används för en rad religiös verksamhet och tjänstemännens kontor, som används för upphandlande civila vigslar. Den amerikanska staden Las Vegas är särskilt känd för sitt bröllop kapell, tack vare det faktum att det är lätt och snabbt att få ett äktenskap licens i denna stad. finns många bröllop kapell utformade längs religiösa teman och De innehåller en bosatt Officiant som kan ordineras i en viss kyrka eller på annat sätt tillstånd att bedriva äktenskap. Andra kan ordnas längs popkulturen teman; Elvis bröllop kapell, till exempel, är särskilt populär, med officiants som klär ut sig till Elvis. Kör igenom bröllop kapell och andra kapell med olika reklamtrick teman kan också hittas i många hörn av världen.

För att vara gift på ett bröllop kapell, måste folk lägga fram ett äktenskap licens, anger att de har uppfyllde kraven för ett äktenskap som fastställts av staden eller regionen, tillsammans med bevis på ålder så att Officiant kan bekräfta att deltagarna är äldre än medgivandet. Bröllop kapell kräver folk att boka tider, och de kan ordnas på mer formella grunder, medan andra välkomnar walk-in-par. En grundläggande vigselkapell tar ut en mindre avgift för hyra av anläggningen och tjänster av Officiant. Många kapell erbjuder även ytterligare tjänster, såsom fotografering, videography, blomsterarrangemang, klä hyra, och så vidare. Låntagare kan välja från en meny med alternativ, mixa och matcha för att planera en tjänst som svarar mot deras behov. För bröllop kapell som kräver förhandsanmälan, finns det ofta alternativ såsom ett avtal med ett storkök och andra tjänster som kan kräva mer planering.

Folk kan välja att använda ett kapell för bröllop planeringen eftersom det är betydligt billigare än andra alternativ, särskilt eftersom kapell bröllop brukar intima och enkla. Andra kan använda ett bröllop kapell eftersom de inte är medlemmar i en viss religiös tro, men de vill inte använda ett län kontorist kontor. Vissa brudar och makar skall också njuta av känslan av ett kapell bröllop, vilket kan kännas som en kul rymning snarare än en formell ceremoni i många fall.

Las Vegas , som är berömd för sina bröllop kapell, har populariserade idén om en "Vegas bröllop", ett bröllop som är hastigt upp-in och ibland lika hastigt ogiltigförklaras. Staden annonserar sig vara mycket bröllop-vänlig, och några Vegas kapell annonsera lätt runt i staden och i turist publikationer för att uppmuntra besökarna att använda deras tjänster. Trots den klassiska bilden av en Vegas bröllop, ett bröllop kapell behöver inte vara krasslig eller klibbig, och ett äktenskap som börjar på ett bröllop kapell kan ha goda chanser att lyckas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.