Vad är en Shepherd’s Crook?

A Shepherd's skurk är inte bara en bild som visas i äldre till modern konst, men är också ett mycket användbart verktyg för herdar som navigerar områden av varierande höjd eller ojämn terräng. Den skurk symbol, en pinne med en c-kurva i toppen, ser mycket ut som en överdimensionerad Sockertopp, har funnits i årtusenden. Den skurk och slaga var två som förknippas med den forntida egyptiska guden Osiris. Pharaohs som sådan skurkar för att beskriva det gudomliga natur deras styre, och även som symbolisk att de ledsagat eller ledde sitt folk. Du kommer också att se ett stort antal avbildningar i konsten att Jesus Kristus bär en herde är skurk, eftersom han ofta benämns som herde för kristna anhängare.

Tidiga versioner av herdens skurk höggs sannolikt eller tillverkade av trä, eller ofta horn. Faktum de krokiga handtaget kan kallas horn. Längd på personal varierar. En kortare person som vill ha en kortare skurk, med handtaget högst, eller något under höften. Som med alla promenader sockerrör, en herde, en getherden, eller en samlare av något djur kan hitta skurk mycket användbar i går över svåra eller ändra terräng. När den inte används, kan krok att hänga över armen. I modern tid hittar du fortfarande många herdar och getherdarna, speciellt på de brittiska öarna, som använder en herde är skurk dagligen . Medan vissa föredrar fortfarande känslan av snidade trä eller horn, medan andra föredrar en mer modern version av bedragare. Du kan säkert köpa konstfullt snidade skurkar, många så användbara som de är pryd. En nyare tendens är att erbjuda Shepherd's skurkar i lätta och robusta metaller. Det finns fans av både gamla och nya former.

Priserna för de konstfullt snidade pinnar, som kan vara helt eller åtminstone delvis handgjort kan vara särskilt dyrt. Du kan räkna med att tillbringa minst 300-400 US dollar (USD) om inte betydligt mer för det mer genomarbetade skurkar. Aluminium skurkar är lättare i vikt, och vissa kan vara mer varaktig än deras motsvarigheter i trä. Dessa kan kosta cirka 20-40 USD beroende på var du köper dem. Du kan också köpa ganska enkel massa obearbetat virke skurkar för ungefär samma pris.

inte bara herdens skurk tjäna som en käpp, med många personer som använder dem endast på detta sätt, men de kan också utgöra en viktig funktion i shepherding värld. Den böjda handtaget är normalt tillräckligt bred för att passa runt halsen av ett får eller get, så att en herde för att fånga ett djur som är irrande och omdirigera dem till en annan riktning. En bedragare kan också ha använts för att hålla ett får på plats medan djuret var klippt. Detta är inte vanligt i dag, de flesta fåren hålls bundna under Sheering processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.