Vad är en Scavenger Hunt?

En Scavenger Hunt är ett spel där deltagarna försöker att hitta alla poster eller fylla i alla aktiviteter på en lista. Det kan spelas i lag eller av enskilda individer, och är ofta tidsbestämda. Vinnaren i rengöringsmedel jakt är den person eller grupp som först är tillbaka med en färdig lista.

Scavenger listor för jakt kan vara breda och varierande, och ofta innehåller utmaningar som måste slutföras kreativt. Om en lista frågar efter "en bild av George Washington" till exempel, kan du komma runt kravet genom att fotografera en amerikansk en-dollarsedel, som upplever presidenten. Vanligtvis, är kreativa tolkningar mycket uppskattade i en gatsopare jakt, så länge inlämnande levereras med en övertygande argument till varför man passar in på beskrivningen. Att göra en förteckning för asätare jagar kan vara mycket roligt. Överväg theming alla objekt som behövs runt en idé, eller med en blandning av verksamheter och objekt. Slutförande av verksamhet måste kunna styrkas med laget eller enskilda på något sätt, om uppgiften är att rida den lokala pariserhjul, borde team måste ge en bild från toppen. Om spelet kommer att spelas i lag, ska du lägga till objekt i listan som kommer att kräva bra teamwork för att avsluta.

A Scavenger Hunt är ofta en del av barnkalas, men den används också av många arbetsplatser som ett team-building exercise. Förutom att ge arbetstagarna en chans att komma ut från kontoret och ha lite kul på jobbet, vänskap och band kan öka som en följd, vilket ger dig en lyckligare, mer motiverade medarbetare. Spelet kan också vara ett bra sätt att skapa obligationer och läxar om kreativt tänkande och grupparbeten för studenter. Som ett pedagogiskt verktyg och en team-building game, rengöringsmedel jakt verkligen kan berika ett arbete eller inlärningsmiljö.

Flera grupper tar spelet ännu mer, tävlar i nationen och internationella matcher gatsopare. The University of Chicago Scavenger Hunt hålls årligen och lockar över 300 lag som tävlar om fame. Objekt från 2008 Förteckningen innehåller en karikatyr-djur ballong upp till Macy's Thanksgiving Day Parade standarder och en byst av Abraham Lincoln gjord av pennies. Detta Scavenger Hunt är baserat på poäng i stället helt färdigställda, och vissa objekt har bekant aldrig hittats.

En gatsopare jakt kan vara ett bra sätt att ha lite kul medan Starthjälp den kreativa hjärnan. Det kan också vara ett underbart sätt att introducera barn till begreppen gåtor och tänka utanför boxen. Kontrollera verksamhet på lokal nivå för att se om det finns några i närheten lokala jagar för dig och din familj och vänner. Eller ordna en själv för ditt kvarter eller kontoret, kommer med ledtrådar och listor kan vara lika roligt som jakt efter själv!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.