Vad är en Privacy Curtain?

Privacy gardinerna är enkla apparater som lätt kan användas för att ge ett mått på visuell och i vissa fall ljud privatliv på tillfällig basis. Begreppet privatliv gardinen är ofta en praktisk, men enheten kan ibland också användas för estetiska syften också. Det finns ett antal tillämpningar av den personliga integriteten gardin i både offentliga och privata miljöer. Den kanske mest kända typen av privatlivet ridå idag finns på sjukhus och andra typer av medicinsk vård. Består av ett system som innefattar overhead gardin spår och långa flytande delar av materialet, en medicinsk privatlivet gardin kan dras runt sängen av en patient, som ger honom eller henne med integritet när undersöks av en läkare eller sjuksköterska. Gardinen kan också ge personer som delar ett sjukhus utrymme att njuta av en viss åtskillnad i det lilla utrymmet, bidrar till att utrymmet känns mer personlig och säker.

Tillsammans med användning på sjukhus, är privatlivet gardiner ibland sysselsatt med röstmaskiner eller bås, som de enskilda stegen i montern, han eller hon kan aktivera en automatisk stängning av gardinerna för att se visuella integritet när omröstningar. Gardinerna arbetet på en gardin spår som gör det möjligt för väljaren eller en assistent för att öppna och stänga gardiner kommer oftast med ett enkelt knyck med en switch eller en knapptryckning. är Cubicle gardiner ibland används i konventionen hallar som ett sätt att definiera utrymmet för varje utställning. När detta är tillämpningen, kommer installationen omfattar normalt ett högt draperi längs baksidan av utrymmet, tillsammans med två gardiner del av utrymmet på varje sida. De återstående fjärde sidan lämnas öppen för personer att komma in och visa innehållet i utställningen.

Tillsammans med användning på mässor och utställningar, är skåpet gardinen gör också ett intryck livsrum också. Som mer icke-traditionella områden, såsom lager och kontorsbyggnader håller på att omvandlas till att användas som bostäder, att användningen av privatlivet gardin definiera funktioner inom det utrymme som kan användas i stället för att lägga till väggar. Stödjas med en enkel stång, kan privatlivet gardiner skilja sovrum från bodelen utan att det medför en stor kostnad. Som en bonus är det ofta mycket mindre kostsamt och tidskrävande att byta ut integritet ridån än att måla om utrymmet.

är några former av privatlivet ridån behandlas idag hämma ljud och ger visuell integritet. Dessa typer av gardiner ibland används på kontor som ett sätt att tysta den normala buller i samband med affärer inom ett litet utrymme. De kan också vara önskvärt för hemmabruk, bidrar till att något dämpa ljudet av TV från att nå in i utrymmet för sovrummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.