Vad är en Meet and Greet?

Många utgivna författare och etablerade artister måste gå på regelbundna turer offentlighet i syfte att främja deras senaste böcker eller projekt. Som en del av ett personligt utseende, författare eller konstnär kan uppmanas att delta i en offentlig eller halvprivata händelse känd som en träffas och hälsa . Vid ett möte och hälsar, inbjudna gäster och även allmänheten kan tillbringa en stund pratande med hedersgäst på en relativt informell atmosfär. Ibland är sponsor till ett utseende kommer att schemalägga träffas och hälsa efter ett framförande eller intervju, eller ställa in en pre-show isbrytaren med inbjudna gäster, ljus aptitretare och drycker. från dag till dag schema för en större offentlighet tur eller tryck på fest inte alltid gör det möjligt för personliga framträdanden, så att författaren eller konstnären kan faktiskt ser fram emot ett tillfälle att träffa sina fans och anhängare personligen. Ibland kan en lokal bokhandel eller bibliotek kommer att fungera som en mötesplats för en personlig träffas och hälsar eller autograf session. Författaren kan ha folk uppdrag för säkerhet under sådana förhållanden, samt assistenter som håller i mötet och hälsade processen fungerar friktionsfritt. Ibland kan en gäst på ett möte och hälsar kan njuta av några minuters samtal med författaren, men under autograf sessioner konversationen är ofta begränsade till några artigheter som boken är undertecknat.

Många gånger en betydande aktör eller musiker som på en turné kommer att gå till en mer improviserad träffas och hälsar sammanträdesperioden efter prestanda. Ett rum på backstage-området skulle kunna bli en plats för en sådan informell händelse, eller konstnären kanske vill få allmänna publiken i en offentlig foajé eller lobbyn. En mer formell träffas och hälsa kan också hållas i en lokal hemmet eller privata middagar etablering. Ibland lokala sponsorer för en PR-eller touring händelse kan erbjuda en privat träffas och hälsa som en premie för att köpa en dyrare biljett till huvudtävlingen. Möjlighet att tillbringa kvalitetstid med en välkänd upphovsman eller utövande konstnär får tillräckligt incitament för publiken att undersöka en sådan uppgradering.

Medan många träffas och hälsar sessioner är syftar till att skapa en informell och avslappnad miljö, är de ändå som en del av den övergripande turnén och är föremål för godkännande av upphovsmannen eller den utövande konstnären. Vissa författare eller konstnärer kanske föredrar att inte delta i offentliga framträdanden, antingen av säkerhetsskäl eller en önskan att förbli ur allmänhetens ögon. Deltagarna i en schemalagd träffas och hälsar session ska alltid visa respekt för hedersgästen rätt till privatliv och sekretess.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.