Vad är en Fantasy Sword?

Har du någonsin tänkt på att kunna hålla den legendariska bladet kung Aragorn av Gondor i dina händer? Kanske du längtat efter Conan Barbaren svärd eller en Harry Potter används för att döda Basilisk. Lyckligtvis behöver du inte bara åtrå efter dessa fiktiva eller fantasi typer svärd. De finns tillgängliga från många leverantörer och återskapas från de fantasier snurrade i filmer eller böcker. En fantasy svärd är i grunden ett svärd som inspirerats av en viss fantasi film, bok eller ibland till och med tv-spel eller tecknade. Ibland svärden är gjorda av teckningar, speciellt japanska företag, som kallas Anime svärd istället. Vanligtvis är en fantasi svärd tänkt att ses eller visas och höll mycket noga. De är samlarobjekt snarare än vapen, de är inte anpassade för bekämpning av alla slag och de flesta av dem inte har skarpa knivar. Detta betyder inte att du inte råkar skada någon om du börjar svänga runt ett fantasy svärd. Tänk på dem mer som dekoration än vapen.

Normalt den vanligaste fantasy svärd typer som grundar sig på mycket populära filmerna, och du hittar många företag som erbjuder olika svärd. De kommer att variera i pris från mindre än hundra amerikanska dollar (USD) under flera hundra dollar. Priset är ofta beroende av material som används för att göra svärd och typer av extra dekorationer eller detaljer som antingen är dyra och /eller tidskrävande. Ibland kategorisera fantasy svärd på olika sätt. De kommer att hänvisa till filmen svärd som "film svärd" och endast kalla allt som inte baseras på en fantasy arbete, myt eller historia, som en fantasy svärd. Detta kan vara komplicerat om du försöker att söka efter en specifik svärd från en film. Att hjälpa dig i din sökning, helt enkelt söka upp den typ av svärd du vill. Till exempel en sökning för att hitta Aragorn svärd, anduril, kommer att avslöja massor av företag som tillverkar och säljer olika versioner av detta svärd.

Visst, den andra typen av fantasy svärd som är populärt är gjord för barn, vanligen av plast. Dessa kan komma med riddare kostymer eller säljas ensam, och de kan vara en del av merchandising för en favoritfilm. Det finns gott om enkla plast fantasy svärd som inte bygger på en viss fantasi uppfinning. Dessa kan göra underbara leksaker i fantasilek, men barn bör också ålagda att inte svinga dessa leksaker på varandra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.