Vad är en Easter Egg Hunt?

En Easter Egg Hunt är ett evenemang som hölls på påskdagen varje år. Inredda, hårdkokta ägg, choklad eller ägg plast fyllda med godis är dolda natten. Barnen ges färgrikt dekorerade korgar nästa morgon och får jaga för dessa ägg. Den person som samlar de mest ägg vinner.

Utsmyckning och äta påskägg är en gammal kristen tradition. Under perioden fastan, 40 dagar före påsk, inga ägg äts. På påskdagen, för att fira slutet på fastan och början av våren, ägg är en framträdande del av objektet. The Easter Egg Hunt är en blandning av kristna och firande våren och är populär i Nordamerika. Beroende var du befinner dig och vädret är ägg gömda i huset eller utanför. Det är mycket vanligt att använda choklad eller plast ägg i stället för hårdkokta hönsägg. Samband med evenemanget är att äggen har dolts av en busig påskhare för snälla barn att hitta.

Påskägg jagar varierar mycket i storlek och komplexitet, alltifrån en liten hyllning till den årliga Påskägg rulla på Vita huset gräsmattan. Påskägg jagar återfinns i Guinness World Records, med flera försök att slå rekord varje år. I april 2007, Cypress Gardens nöjespark i Winter Haven, Florida drabbats 510. 000 candy fyllda ägg på de grunder som 9. 700 personer deltog i ett Påskägg jaga. Hela evenemanget verktyg månader att planera och mindre än en timme att slutföra.

För att ge synskadade barn att delta i denna tradition, pipande påskägg skapades. Dessa ägg gör ett återkommande ljud eller spela upp en kort melodi så att barnet kan hitta påskägg självständigt. Dessa typer av ägg är också mycket populärt för Påskägg jagar för barn med funktionshinder. vill ordna en Easter Egg Hunt, samordna med vänner och familj som har små barn. Bestäm den idealiska platsen för Påskägg jaga. Köpa choklad och ägg plast, samt ägg kyckling. Lördagen före påskdagen, koka hårda ägg och uppmuntra barnen att dekorera dem. Förse skålar med mat färg och vattenbad så att de kan dye sina ägg.

under natten eller tidig morgon, dölja alla äggen så att de inte är i vanlig syn. Se till att du håller koll på hur många ägg du startade med och där du placerar dem så att de kan lokaliseras senare om barnen inte hittar dem alla. När barnen är redo för jakten, förse varje barn med en dekorerad korg och låt dem jaga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.