Vad är en Dry Erase styrelse?

dry erase styrelse är en vit not styrelse utsedd för sin förmåga att ta bort, med en torr vävnad, styrelse suddgummi, eller något mjukt torrt material såsom papper handduk eller trasa. Hemligheten ligger i styrelsens speciella torr-radera markörer, som lätt kan torkas ren utan vatten eller gnugga. Om en vanlig markör eller penna används på torr-erase styrelse kommer det inte att komma iväg utan vatten och kommer sannolikt fläckar. Endast torr radera markörer bör användas.

Medan chalkboards gång var standard, är krita stökigt och styrelser kan vara svåra att läsa. Den torra radera styrelse har många fördelar i att det är extremt lätt vikt, sin torr-radera markörer eller pennor finns i många färger, och styrelsen själv är vit, skapar skarpa, klara att skriva. Det är också lättare att radera den torra radera styrelse än det är en svarta tavlan, och det finns inget damm eller återstod att städa upp. Den torra radera ombord, även kallad white board , kommer i nästan alla storlekar och utnyttjas i otaliga applikationer. Advokater, annonsörer och chefer av alla slag utnyttjar stora inramade, whiteboardtavlor på rullande stafflier för allt från presentationer till anställd konferenser. Många klassrum använder monterad dry erase boards istället för chalkboards. Restauranger ofta över sin soppa eller blå specialerbjudanden platta på mindre styrelser och en white board monteras genom köket telefon är bra för ANTECKNING meddelanden, livsmedelsbutik och påminnelser. Den torra radera styrelse kan komma märkta med ett permanent nät eller en mall, t. ex. en vecka arbetsschema eller kalendern. Nätet eller mallen förblir medan de skriftliga uppgifterna i den kan raderas och uppdateras. Special leverantörer kan skapa en egen mall helt anpassade till kundens ändamål. Ett sjukhus kan använda sig av en anpassad torr radera ombord för att hålla reda driftstider eller grundläggande information i den snabbt föränderliga ER. Eftersom dry erase boards är lätta, de kan lätt hängas på väggen. Små, personliga styrelser är mycket billig och allmänt formulerade i vit plast. De kan fästas på väggen med enkla dubbelhäftande tejp, medan större brädor är formulerade i aluminium eller trä och kan hängas traditionellt. Det finns även en typ av torr radera ombord säljs i rullar oavsett längd, 5 fot (1. 5 meter) i längd, att användas som väggbeklädnad. Detta kan vara praktiskt för att arbeta med berättelser, satser, eller andra högt deltagande projekten.

Från industriella applikationer till egna tillämpningar, från tapeter till personlig anteckning styrelser, den torra radera styrelsen kan vara till nytta för nästan alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.