Vad är en Courtesy Flush?

Människans sökande efter kunskap känner inga gränser, men det finns vissa dagar när en ändring av denna regel inte skulle vara en så dålig idé. I dag kan bara vara en av dessa dagar. Denna författare har lärt sig två saker samtidigt forskar termen artighet flush . En är att vissa människor kommer att diskutera nästan vad som helst på Internet, och den andra är att ingen tycks komma överens om en gemensam definition av en artighet flush. Kostnadsfri flush kan inträffa under eller efter gärningen av avföring, särskilt vid användning av offentliga lokaler.

Kostnadsfri flush är tänkt att vara just det, en tjänst för andra. Om du vet i förväg du ska betala priset för gårdagens overindulgences, kan du överväga att spola på toaletten flera gånger under ditt besök för att minimera obehagliga lukter. Den gemensamma uppfattningen är att de flesta obehagliga lukter genereras mellan leverans och mottagning, om du blir min drift. Denna typ av artighet flush är tänkt att ta brottslingar ur spel så fort som möjligt, vilket minskar den totala exponeringen tid för andra.

Det finns andra som tyder på en artighet flush bör samordnas med strålning av okänt ursprung. Instängda gaser eller explosiva diarré kan skapa pinsamma ljud, tillsammans med en ånga moln förbjudna som inhumana efter första världskriget I. En läglig artighet flush ska täcka upp eventuella oväntade utvecklingen både materiella och immateriella. Argument mot en artighet spola av denna typ i allmänhet innebär att principerna om strömmande vatten och slamsugning.

Slutligen, och jag för man kan inte använda det ordet snabbt nog, finns det efter ceremoniella artighet flush. Ingen tycker om att lämna ett dåligt intryck, och få saker kvalificera liksom en unflushed eller underflushed toalett. För vissa användare kan pappersarbete inte vara helt klar, vilket bör föranleda en artighet spola för att lämna en ren skål bakom. Andra kan få en andra och kanske tredje artighet spola kan för att ta itu med saker som inte tycks kunna acceptera sitt öde med värdighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.