Vad är en Antik Auktion?

Antikvitetsälskare åtnjuter ofta går till antika auktioner i hopp om att finna att en perfekt återvinningsbara. Antik auktioner har ökat i popularitet nyligen, delvis på grund av resa antika visar och gör-det-själv antik renovering. Folk kan delta i en antik auktion personligen eller registrera dig för ett av de många online antika försäljning. en antik auktionsförrättare är den person som normalt ansvarar för tillsyn över den antika auktionen. Auktionisten kan arbeta för en auktion företag eller arbeta självständigt. För att bli framgångsrik, måste auktionsförrättaren har omfattande kunskap om antikviteter och objekt hittades i Estate Sales såsom målningar och smycken. Äldsta auktionsförrättare har tagit lektioner för att lära sig att värdera antikviteter. När en person går till en antik auktion, han eller hon kommer att se en mängd antikviteter upp för bud. Den antikviteter kan variera beroende på om det är en privat egendom försäljning eller storskaliga offentlig auktion. De flesta auktioner är collectibles, möbler och målningar bland annat. Vissa poster kan starta ett bud på ett par dollar medan dyra antikviteter kan vara på den dyra sidan.

Om en potentiell köpare inte kan gå på en offentlig auktion, kan köparen delta i en online-antik auktion. Med hjälp av Internet kan man hitta sällsynta målningar och importerade antikviteter från hela världen såväl som lokalt. Företag vanligtvis index objekt efter pris, tid och land, vilket gör det enkelt att gå för att söka igenom antikviteter. De flesta av punkterna innehåller en bild, detaljerad beskrivning och utgångspriset. Klienter kan skapa ett användarnamn och loggar in på webbplatsen när auktionen börjar. Det är viktigt att notera att all försäljning slutgiltig på en antik auktion så köpare måste kunna lita på sina inköp. Vid vissa offentliga auktioner, är de uppgifter som på borden innan auktionen så att gästerna kan vandra runt och få en titt på dem innan budgivning. Om objekten är tillgängliga i början, är det en god idé att inspektera antikviteter för fel och be om historien bakom objektet. Annars, om personen får ett fel efter att ha vunnit objektet, då vinnaren får sitta där med en oönskad antik.

Antik auktioner kan vara mycket roligt att delta, om kunden är kunnig om budgivningen praxis. Kunder bör också försöka att bekanta sig med de typer av föremål som de letar efter och jämför priser för att inte överbud. Vissa offentliga auktioner kräva en kontant deposition för att bjuda så se till att ta kontanter. De flesta antika auktioner brukar tack på köparprovision och moms till den slutliga försäljningen av objektet så vara uppmärksamma på ytterligare avgifter vid budgivning på ett objekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.