Vad är elektriska saxar?

elektriska saxar är en typ av handverktyg lämplig för en mängd olika sågar. De är i huvudsak batteridrivna saxar att klippa utan att manuellt flytta bladen. Elektriska saxar kan också känd som drivmedel sax eller sladdlösa sax. De liknar mest en brukskniv med dubbla passerar blad på slutet i stället för ett och samma blad, men ett fåtal modeller har utformats lite annorlunda. De flesta sorter drivs med alkaliska batterier, men några drivs av uppladdningsbara batterier.

Elektriska saxar har en mängd konkreta användningsområden. De kan vara ett mycket effektivt skärande verktyg för personer som lider av artrit eller andra led-eller muskelvärk villkor som gör manuella saxar svårt att fungera. Elektriska saxar kan klippa flesta något manuell sax eller saxen kan, inklusive tyg, material hantverk, kartong, papper och plast. Även elektriska saxar är särskilt användbart för att öppna detaljhandeln förpackningar som ibland är svår att öppna med manuell sax, de är inte effektiva som kök sax. Detta beror till stor del på bristen på utrymme mellan och kortare längd av bladen, vilket gör det svårare att skära tjockare föremål eller klasar. Till exempel kan skära flera skivor bacon eller klasar av grön lök vara enkelt med traditionella kök saxen. är relativt billigt att köpa, med ett genomsnittspris på 20 $ (USD), elektriska saxar göra en trevligt förutom ett Crafter eller avlopp artilleri. De kommer också till hands för att slå in paket under semestern. När exakt skärning är inte viktigt, men stora mängder av varor eller flera upprepade nedskärningar måste göras, kan elektriska saxar vara mer produktiva än den manuella motsvarigheten. För detaljerad och exakt skärning, såsom kurvor eller intrikata mönster kan manuell sax förmodligen kommer att bli lättare, snabbare och bättre resultat. Elektriska saxar är också rekommenderas inte för skärning hår.

En sak att ha i åtanke om inköp elektriska saxar är säkerheten. Om du har små barn i hemmet, vara säker på saxen har en låsning säkerhetsfunktion som stänger av saxen när knappen trycks ska ett barn av misstag får tag på dem och förvara dem utom räckhåll när den inte används. Uppsikt över sina barn med hjälp av elektrisk sax för skolan eller hantverk projekt, eftersom bladen kan vara vassa och röra sig mycket snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.