Vad är Yo Mama Jokes?

Det som började som lekplats förolämpningar i stadslika och innerstaden stadsdelar har utvecklats till en hel humor kategori kallas Yo Mama jokes . Yo mama skämt är riktade till en utmanare mor eftersom familjen förolämpningar allmänt anses vara de mest offensiva i urban kultur. Även konfrontationen kan börja med personliga förolämpningar och förtal kan den överföras snabbt till en rad grova förolämpningar mot varandra mödrar: "Yo mama är så fet, hon behöver en karta för att hitta hennes rumpa. "" Nå, yo mamma är så ful, lade hon Boogie Man i konkurs. "

Yo mama skämten är städerna varianter på en tradition av verbala glåpord och förolämpningar som erbjuds i form av stickande eller sarkastisk humor. Termen "Yo mama" i sig är en förkortning för "din mamma", och anses vara ett exempel på urban slang kallas Ebonics eller Black engelska . Även avsiktlig användning svart slang kan verka rasistisk, många humor samlingar särskilt hänvisa till Yo mama skämt som ett erkänt kategori. Del av humorn bakom Yo mama skämt är leveransen av poängen i en stads-eller Ebonic dialekt.

Några andra Yo mama skämt målvikt, intelligens eller ålder: "Yo mamma är så gammal, satt hon framför Jesus i första klass! " "Oh yeah, yo mama så dum att hon tog Pepsi utmaningen och valde Jif!" "Yo mamma är så fet att hon kunde bli det åttonde kontinent!" Få försökspersoner anses tabu när crafting och hurling skämt Yo mama, från fattigdom till personlig hygien. Andra släktingar kan också bli föremål för förolämpningar och förtal, men rå eller stötande kommentarer om en mor tenderar att utlösa de mest känslomässiga reaktioner.

Yo mama skämt är inte begränsade till stads-eller innerstadsområden i USA. Många andra kulturer har sin egen form av förolämpning humor, varav de flesta är inriktade på en konkurrents familjemedlemmar eller samhällstjänst. "Yo mama" skulle lätt kunna ersättas med "Yo pojkvän" eller "Yo familj" eller "Yo hustru. " Poängen med övningen är att ta fram en ny förolämpning som är så smart eller skär som rivalen kan inte längre svara i natura.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.