Vad är Wedding Magnets?

Wedding magneter är anpassade magneter som med ett fotografi av paret att minnas vid deras bröllop. Bröllop magneter används också som "spara datumet"-skyltar, som är kort eller små poster som skickas ut flera månader innan en viktig formell händelse. En formell bröllopsinbjudan följer senare.

För att skapa en magnet, en digital bild eller skanna av en tryckt bild kan skrivas ut på en magnet genom en digital bild fototjänst, eller kan vara hemlagat genom att skriva ut eller skärning dina egna foton samt hålla en självhäftande magnet på baksidan, att trimma kanter för att få rätt passform. Om magneten inte är en skal-och-stick, kan fotografiet följas den med hjälp av fartyg lim eller en liten mängd hett lim. Genom att använda den digitala tekniken, kan bilden ska beskäras, centrerad, roteras och bättre innan de släpps ut på magnet. Färger, specialeffekter och gränser kan läggas till en kreativ touch.

Bröllop magneter kan vara måttligt dyr om man köper via en fototjänst. Om hemmagjord, är de mycket mer tidskrävande men också mycket billigare. Ett annat sätt att göra dem är att köra ark inkjet printable magnet papper genom en skrivare som du skulle med vykort. Det finns varianter av datorprogram programvara som erbjuder projekt bygga funktioner. kan Bilderna lamineras, som rekommenderas för konservering. Utan en skyddande beläggning, kommer bilderna slitage, repor och kan börja lossnar med tiden. Bröllop magneter ofta ges som favoriserar för bröllopsgästerna, eller hålls som minnessaker. De är perfekt tjänst för alla typer av bröllopsfesten. är Wedding magneter också användas som tackkort för bröllopspresenter. Detta alternativ är tankeväckande och kreativ, och mer personligt än ett kort. De kanske inte alltid ett foto, men kanske en kärlek vers eller dikt, eller en tack-meddelande och datum för tillfället. Bröllop magneter kan innehålla en enkel "Just Married" meddelande att låta vänner, bekanta eller familjemedlemmar vet om bröllopet.

Fördelen med att ge ut magneter istället för kort inbjudningar eller tacka yous är att de inte kommer att kastas bort i likhet med sina traditionella motsvarigheter ofta. Istället kommer de att pryda sidan av allas kylskåp, lämnar efter sig ett bestående intryck av sin kreativitet, deras äktenskap union, och en symbol för deras kärlek.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.