Vad är Värmeljus Stearinljus?

Värmeljus ljus är små ljus som kommer i metall höljen som innesluta vax som ljuset brinner. Normalt är tealights brann inne i en ljusstake, och de kan användas för olika syften, inklusive dekoration. Många ljus detaljhandel, läkemedel och marknadsför sälja värmeljus ljus, ibland kallas tealights, vanligen i stora påsar om 50 eller 100 ljus. Dessa ljus är mycket billig, och de kan vara bra att hålla runt huset. En typisk värmeljus är tillverkad av vitt vax gjuten i en rund form i ett litet metall kopp. Veken i ljuset ofta förankrat i botten av koppen, för som ljuset brinner, vänder vax till vätska, och veken skulle kunna flyta upp genom vätskan. Flesta Värmeljus ljus brinner i tre till fem timmar, beroende på kvaliteten på vax och veke och deras storlek. Dessa ljus var ursprungligen tänkt för användning i livsmedel tjänst. Tealights kan tändas under brickor med mat för att hålla maten varm eller för att hålla varmt te, i förekommande fall kan vara. Dessa ljus används också i olja diffusorer försiktigt varm väldoftande olja, uppmuntra den att sprida sig genom luften. En enda Värmeljus ljus kan ge bort en överraskande mängd ljus och värme, en effekt som kan förstoras genom att använda många ljus tillsammans.

hållare för värmeljus ljus kommer i olika former och storlekar. Vissa är mycket små, och främst skydda omgivande ytor från värmen i ljuset. Andra är större och det är också möjligt att hitta ljus rack som är avsedda att rymma flera tealights. Glas är ett vanligt val för Ljuslyktor, men keramik och metaller kan användas.

Dessa ljus är bärare av en brandrisk. De kan bli extremt varmt, speciellt om brandfarliga material hamnar i ljuset. Värmen kan deformera metallen koppen och gör det extremt varmt, vilket kan vara metallen att bränna in den underliggande ytan. Om ljuset tips eller vax spill ur den deformerade metall, kan en brand startar och sprids mycket snabbt, med hjälp av vax av ljuset som bränsle. Av denna anledning är det viktigt att använda Ljuslyktor, kakel, trivets, eller plattor med värmeljus ljus, eller att bränna ljusen på ett brandsäkert underlag som sten eller kakel. Tealights bör inte lämnas utan uppsikt, och brandfarligt material bör hållas fri från ljus som de bränner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.