Vad är Sympathy Notes?

En sympati notera är en kort anteckning eller kort skickas till någon som har förlorat en nära anhörig för att uttrycka sympati och erbjuda kondoleanser. Däremot en tröst eller medkänsla brev är en skriven bokstav som innebär mer i detalj, och är i allmänhet mycket mer personligt. Sympati anteckningar är mycket uppskattad av människor som sörjer död av en nära anhörig, och många människor hålla fast vid sin sympati anteckningar som minnen av stöd från en svår tid.

Flera viktiga komponenter ingår i en sympati not. Det första är ett uttryck för kondoleanser, vanligtvis följt av en kort kommentar om den avlidne, t. ex. "Jag gillade alltid att spela bridge med henne", eller "Jag slogs av din fars vänlighet första gången jag träffade honom. " Avslutningsvis sympati not innehåller ett uttryck av stöd, såsom "du är i våra böner. " Vissa tycker om att inkludera citat om döden och döendet eller hänvisningar till den religiösa tron på den avlidnes i en sympati anteckning.

Många folk skickar sympati anteckningar omedelbart efter utfrågningen av dödsfall någons älskade, och de kan följa med en personlig kondoleans samtal eller en längre sympati brev. Den kortfattade karaktär sympati anteckningar gör dem lämpliga att skicka till någon, inte ens någon du inte känner mycket väl. Till exempel, om borgmästare i din stad dör, är det fullt lämpligt att skicka en sympati anteckning till borgmästaren make, uttrycka din uppskattning för borgmästaren liv och verk.

Många företag gör sympati anteckningar, en del av däribland förtryckta meddelanden. Etikett experter råder i regel med ett tomt kort, dock så att du kan skriva ett eget meddelande. Handskrivna anteckningar sympati ha en större inverkan på deras mottagare, även om innehållet i meddelandet är nästan identisk med den som finns i ett förtryckt kort, eftersom de handskrivna karaktär visar en önskan att gå till världens ände. Skicka sympati anteckningar via e-post i allmänhet med ogillande, som e-post har en avslappnad och opersonlig luft vilket gör att den äkta uttryck för sympati i en sympati not.

Sympathy anteckningar kan också skrivas på personliga brevpapper, förutsatt att mallen som har en ganska dyster tema, och vissa människor vill göra sina egna Korrespondenskort en sympati anteckning, ibland featuring ett minne av den avlidne sådan fotografi eller exempel på hans eller hennes konstverk . Sympati anteckningar kan också knytas till blomsterarrangemang, korgar gåva när det gäller livsmedel och andra gåvor skickas till hushållet att framföra kondoleanser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.