Vad är Photo vykort?

Photo vykort är ett bra och enkelt sätt att hålla kontakten med familj och vänner. De är enkla att göra och att du lätt kan dela dina favoritbilder. Du kan fira många tillfällen med ett foto vykort, som i allmänhet kommer att kosta mindre än $ 1 US-dollar (USD) för att skapa och post. Det finns några sätt att göra foto vykort. Det populäraste sättet är att ladda upp dina favoritbilder till en webbplats som kommer att skapa bilden vykort för dig. De kommer att skriva ut foton på ena sidan, och lämna den andra sidan öppen för dig att fylla i adress och en personlig kommentar. Vissa webbplatser kommer faktiskt fylla denna information åt dig, och även mail vykorten. Ett annat alternativ är att ladda upp din bild till en webbplats, igen, men denna gång du ska skriva ut den färdiga vykort hemma på din egen skrivare. Om du redan har en fotoskrivare som du använder regelbundet, kan detta alternativ vara pengar sparare. Det sista alternativet är att köpa vykort stöd vid ett hantverk Butiken, som har den traditionella adress och notera sektion på ena sidan, men har en avtagbar klibbig stöd på andra sidan. När du har skrivit ut dina bilder kan du ta bort den klibbiga uppbackning och fästa bilden till vykort. Detta är förmodligen det billigaste alternativet, men också den mest intensiva arbete!

De flesta hemsidor och mallar vykort erbjuda foto i standardstorlekar. Detta gör utskick enklare eftersom det tar vanligtvis en billigare stämpel än ett kort eller brev. Spara pengar med vykort betyder att du kan skicka ut ännu mer till vänner och familj, som de kommer att uppskatta. Mottagare av ett foto vykort kan också ha möjlighet att rama in bilden och fortsätta att njuta av det.

Foto vykort är lämpliga för många tillfällen. Många människor använder jul vykort istället för att skicka ut traditionell jul eller semester kort, eftersom det ger möjlighet att även dela en favorit familj foto. Vissa par använder också foton vykort att skicka ut "Save the Date"-kort, anmäla familjemedlemmar att markera ett datum i kalendern för sitt bröllop. Ett foto vykort till en ny bebis eller från en senare semester är också en bra idé.

Ett annat alternativ är att skicka foto vykort på nätet. Dessa kallas också e-kort, men även låta dig ladda upp en favorit foto och e-post med en personlig hälsning till många människor. Dessa är oftast gratis, men är något mindre personligt än att ta emot ett kort på posten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.