Vad är NALGENEs flaskor?

NALGENEs flaskor är Lexan plastbehållare gynnad av vandrare och utomhus-folk att bära vatten och andra vätskor. De produceras av Nalge Nunc International sedan 1970, och är både billiga och extremt slitstark. I slutet av 1940-talet Nalge företaget började tillverka laboratorieutrustning av hög kvalitet polyeten. De gjorde bägare och provrör, flaskor för centrifuger, och andra behållare av alla former och storlekar. Polyeten containers har inte bara betydligt lättare än sina glas motsvarigheter, de var också i stort sett oförstörbar, vilket gör dem idealiska för Lab användning.

Redan på 1950-talet finns det obekräftade uppgifter som tyder på forskarna upplåning Nalge utrustning från deras labbar ta utomhus utflykter. Efter allt, med sin låga vikt och hållbarhet, var dessa containrar perfekt för transport av allt från flytande till livsmedel. Under 1970-talet president Nalge plockas upp på denna användning och började att uppmuntra produktionen av containrar är särskilt avsedda för och marknadsförs för outdoor entusiaster. Således föddes NALGENEs utomhusprodukter. är mest konsument NALGENEs flaskor nu gjord av Lexan, ett extremt starkt polykarbonatmaterial liknar Plexiglas, men mycket starkare. Under senare år har det skett en viss oro att material såsom Lexan kan utgöra en hälsorisk, även NALGENEs hävdar detta är inte fallet. NALGENEs flaskor gjorda av polyeten är fortfarande tillgängliga, men, och dessa kan visa sig vara mindre skadliga.

NALGENEs flaskor finns i en mängd former, storlekar och färger. De minsta är bara 1 /4 ounce (7 ml. ), Och stora containrar finns i storlekar upp till en gallon (3,7 liter). Mun storlek varierar också, från mycket tunna munnar att helt öppen toppar. Många har börjat använda NALGENEs flaskor för andra ändamål än transport av vätskor, former och storlekar har varierat sätt.

Populära tillägg till NALGENEs flaskor, ofta tillgängliga från tredje part, ingår stänkskydd som passar på läppen av burken för att hålla vätska stänka ut när man dricker på resande fot. Också, isolerande fall för att en NALGENEs flaska och filter som skruva på till munnen för att se till rent dricksvatten. De flesta av dessa komponenter är monterade på NALGENEs flaskor Med en standard mun storlek.

NALGENEs har också nyligen börjat tillverka ryggsäck hydration system, liknande den populära Camelbak system, som har samlat mycket beröm av recensenter. Den GoCup är en annan innovation av NALGENEs, avsedd att ge en enda produkt tjänar mest vid en backpacker behöver. Den GoCup har en inre isolerad flaska 18oz. (1 /2 liter), perfekt för heta vätskor, liksom en större yttre dosmått. Clips möjliggör enkel fastsättning av en sked eller gaffel, liksom en KARABINJÄR att bära koppen. Och hela flaskan har ett handtag, vilket gör att det kan användas mer som en mugg än en traditionell flaska.

NALGENEs flaskor finns tillgängliga via många olika återförsäljare, och med tanke deras hållbarhet och brett användningsområde, är mycket prisvärd. NALGENEs erbjuder livstids garanti på sina flaskor, så om man råkar bryta (en mycket svår strävan), kommer NALGENEs ersätta den-ibland med inte en, utan två flaskor. Många utomhusaktiviteter butiker, skolor och klubbar vildmark erbjuda anpassade märkesvaror NALGENEs flaskor, och hitta en flaska passar in på din personliga estetiska kommer garanterat att bli en lätt uppgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.