Vad är Math kalkylblad?

Math kalkylblad är avsedda att ge extra kompetens praktiken, om ämnet är tillägg eller tandsten. Medan kalkylblad innehåller ofta kolumner av problem att lösa, ibland de presenterar sin information på ett mer underhållande sätt, exempelvis för att hitta svaren att fylla i ett korsord eller andra pussel.

Lång ett verktyg för lärare i hopp om att ge sina elever så mycket praxis som möjligt, kan matematik kalkylblad också användas hemma. Oavsett om du känner att ditt barn behöver mer hjälp i ämnet eller om du bara vill uppmuntra lärande, kalkylblad kan vara ett enkelt sätt att få matematiska metoder för honom eller henne. Du kan köpa böcker i matematik kalkylblad högst kontorsmaterial eller varuhus. Dessa böcker kommer att organiseras av både klass /ålder nivå och ämne, så du kan anpassa dina inköp till ditt barns behov. Dessa typer av arbetsböcker innefattar vanligen det slags kalkylblad som använder pussel och spel för att göra praktiken roligare.

För en annan bra källa för matematik kalkylblad, gå online. Du kommer att hitta webbplatser som har skapats för lärare och webbplatser som har skapats för studenter. Platserna för lärare ger dig en mängd nedladdningsbara kalkylblad som du kan skriva ut och använda. Webbplatser för studenter är mer benägna att presentera kalkylblad stil lärande som inte kräver användning av ett enda papper. De problem som presenteras på skärmen, eleverna skriver i sina svar, och de kan få omedelbar feedback. Du kan söka efter specifika ämnen eller allmän matematik praxis.

Du kan också kontakta ditt barns lärare för matematik kalkylblad. Lärarna kommer vanligtvis ha extra resurs böcker med kalkylblad som de vet att de inte kommer att använda som en klass uppdrag. Om ditt barn har svårt med en idé eller vill bara extra praxis för skojs skull, hans eller hennes lärare borde vara glad att hjälpa till.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.