Vad är Icebreaker Spel?

Icebreaker spel är lättillgängliga spel som är utformade för att göra människor mer bekväma med varandra. De används ofta vid konferenser, företag och möten så att en grupp främlingar kommer att lära sig lite om varandra, så att de kan fungera tillsammans smidigt på ett projekt. Det finns många böcker som banbrytare spel avsedda för en rad olika behov, och du kan även hitta en omfattande förteckning över sådana spel på Internet. Om du planerar en händelse där isbrytaren spel skulle kunna vara värdefull, prova att söka efter "isbrytare games" med en sökmotor, du kan prova att lägga till ett sökord som "för barn" eller "för företag" för att begränsa sökningen resultat. Målet med isbrytaren spel är att bryta ner barriärer mellan en grupp av människor. De tar ofta formen av sällskapsspel som kräver antingen samarbete eller utlämnande, oftast om grundläggande saker som favoritfärger eller livsmedel. Dessa spel uppmuntra utbyte och bindning, vilket möjliggör för människor att lära känna varandra i en bekväm miljö. Ofta människor minns små detaljer som banbrytare spel, vilket kan stärka deras relationer med varandra. Det exakta innehållet i isbrytare spel varierar, beroende på sammanhanget. Exempelvis kan en grupp barn spela något sällskapsspel på deras första dag i skolan så att de blir bekväma med varandra under hela skolåret. Dessa spel kan vara fokuserade på att lära barn att lära sig varandras namn, tillsammans med lite om varandra, samtidigt främja etik vilja dela och vänlighet. En grupp affärsmän, å andra sidan kan gå på en tillflyktsort där de spelar spel isbrytaren som bygger upp förtroende, respekt och samarbete.

Några isbrytaren spel kan få mer personlig, tänja på gränserna för spelarna att få dem att kliva ur sin comfort zoner. Dessa spel är vanligare i situationer som gruppterapi, där en grupp kan arbeta tillsammans om allvarliga frågor under en längre tid. Dessa isbrytaren spel är utformade för att främja förtroendet mellan deltagarna, medan få människor bekväm med att avslöja personlig information till varandra.

Denna typ av spel kan också användas som enkelt, roligt underhållning på händelser som speed dating och partier semester. I dessa fall får människor att snabbt känna varandra i hopp om att bli närmare vänner i framtiden. Ibland större vikt kan läggas på fysisk kontakt eller samarbete i dessa spel, att uppmuntra till en tätare, mer vänligt Bond.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.