Vad är GPS Child Tracking?

GPS barn spårning är strategin att använda modern global plats enheter att hålla reda på barnen när de inte är inom visuella utbud av föräldrar eller vårdgivare. Med hjälp av satellitbaserad teknik som är gemensam för alla typer av GPS-system, är det möjligt att placera en spårningsenhet i fickan om barnet och använda Internet eller mobiltelefon anslutningar för att identifiera den aktuella platsen för barnet. Även en GPS barn Locator är något dyrare, kan de enheter ge föräldrarna en stor känsla av trygghet, särskilt i situationer där ett litet barn vandrar bort medan föräldern är distraherad.

GPS barn Kabelsökare arbeta på ett mycket enkelt sätt. Anordningen placeras på barnet fungerar som en sändande enhet som föder en signal till den mottagande enheten som återstår med föräldern. Signalen är ofta överförs via en satellit och då är fram till den punkt i receptionen. På mottagarsidan, kan GPS barnet tracking data hämtas med hjälp av en stationär dator, bärbar dator, eller ens en handhållen enhet som har konfigurerats för att tillåta tillträde till Internet. GPS-tracker ger realtidsinformation om var barnet, inklusive data som kan hjälpa föräldern att identifiera de mest direkta sättet att nå barnet.

Tillsammans med att tillåta föräldrar att bibehålla en fix på ett barns plats, GPS barn trackers också kan göra det möjligt för föräldern att fjärrövervaka kroppstemperatur och hjärtfrekvens. Detta kan ge den förälder som har information som visar om barnet är närvarande i någon form av ångest eller har helt enkelt vandrat bort och förlorat kontakten med tiden. Den senaste generationen GPS barn spårningsverktygen även en Hjälp-knapp på den sändande enheten, gör det möjligt för barnet att signalera den förälder som han eller hon är i nöd. Vissa modeller också tillåta barnen att skicka en begäran om hjälp med att använda 911-systemet.

GPS barn spårning gör det möjligt att snabbt hitta ett barn som har upptäckt något av intresse och tyst flyttat från en förälder vakande öga. Genom att aktivera GPS-tracker, kan den orolige föräldern låset omedelbart på platsen för olydigt barn, avgöra om kroppen tecken tyder på någon typ av nöd och snabbt använda beskrivningarna för att lokalisera och återvinna barnet. Medan GPS-spårning barn är mycket användbart när på en offentlig plats med ett barn, bör enheten inte ses som en ersättning för att hålla ett vakande öga på barnet hela tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.