Vad är Floating Candles?

Flytande ljus är ljus som är utformade för att flyta i vatten. De är gjutna med överdimensionerade toppar och små bottnar så att de förblir stabila när de brinner, snarare än deponering, notering, eller vända sig. Många ljus butiker säljer flytande ljus, och de kan även beställas direkt från stearinljus tillverkare eller göras hemma, genom att köpa block vax, smälter det och hälla den i formar som är lämpliga för flytande ljus. Det finns ett antal användningsområden för dessa dekorativa ljus. Vid utomhus partier med pooler, flytande ljus kan spridas över poolen för att skapa en intressant visuell effekt, och varna gäster till förekomsten av vatten. En flytande ljus centerpiece kan användas vid middagsbordet, med ljusen suspenderas i en stor skål med vatten och flytande ljus kan också läggas till vatten inslag i trädgården, stora skålar utomhus och runt huset, och någon annan miljö där det finns vatten. En stor fördel med flytande ljus är att de utför några säkerhetsrisker, så länge brännbara material hålls borta från sidorna av vattnet så att ljus inte göra misstag som något brinner om de driver mot kanterna. När flytande ljus brinner ner, sjunker de till slut och släcka själva. När material som blommor är flöt tillsammans med ljusen har dessa material oftast är för vattendränkt fatta eld, vilket gör en flytande ljus arrangemang någorlunda säker jämfört med vanliga skärmar av ljus.

Många flytande ljus är mycket små, som Värmeljus ljus eller små votive ljus. Det är också möjligt att köpa flytande ljushållare som kan användas för att visa tealights eller små vaxljus, tillsammans med andra typer av ljus. En fråga med flytande ljus är att de kan bränna ut inom ett par timmar, så det är viktigt att hålla ett öga på displayen och uppdatera det som ljus slockna.

En mängd vax färger kan användas för flytande ljus. Vitt är klassiskt, och mycket vanligt, men för tema centerpieces eller visuell variation, färgade stearinljus kan användas, och det är också möjligt att hitta doppade ljus som visar en regnbåge av färger när de brinner upp. Doftljus kan också utnyttjas, även om de inte rekommenderas för pooler eller trädgård funktioner vatten, eftersom de oljor som används för att skapa en doft kommer att lakas ut och göra en enda röra i vattnet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.