Vad är Easter Egg Roll?

Easter Egg Roll är en annandag påsk tradition i Washington DC som påstås inleddes i början av 1800-talet med Dolly Madison. Idag äger händelsen rum på Vita husets gräsmatta, och innehåller tusentals barn och deras föräldrar som kastar sig över Vita huset för att spela spel, jakten på ägg, lyssna på sagor, och möta påskharar. Entré till Easter Egg Roll är tillgänglig för alla som innehar en biljett och biljetter finns gratis på en första come, first serve basis som Vita huset och organisationer som Vita huset släpper block av biljetter.

Fram till 1877 hölls Easter Egg Roll på grund av den amerikanska Capital Building. Uttryckte dock kongressledamöter missnöje med situationen på gräsmattor efter händelsen, och förbjöd metoden. Enligt legenden, 1878 president Rutherford B. Hayes, som var obekant med traditionen, blev tillfrågad av en grupp barn om de kunde använda i Vita huset Lawn, eftersom Capitol skäl var stängda för dem. President Hayes samtyckte, och Vita huset Easter Egg Roll föddes. Andra versioner av berättelsen talar för att det kan ha varit hans fru som uppmanade barnen att leka på gräsmattor.

Invånare i Vita huset har fortsatt traditionen av Easter Egg Roll, med avbokningar sker endast under första och andra världskriget, och under perioder av omfattande renoveringar. The Easter Egg Roll är en påminnelse om att Vita Huset tillhör det amerikanska folket, och är, som First Lady Michelle Obama en gång sa, "folkets hus. " First Lady Nancy Reagan berömda personligen bjudit in ett barn som hade stött makens politiska motståndare under valet, som visar att händelsen var öppet för alla, oavsett politisk tillhörighet, socioekonomisk klass, ras eller tro. För Vita huset, är Easter Egg Roll en oslagbar pr-tillfälle, oftast får positiv täckning i nyheterna. The First Family deltar vanligtvis, med presidenten som talar för att välkomna deltagare. När barn lever i Vita huset, deltar ofta i ägget jagar, tävlingar och andra evenemang, och i några fall vuxna medlemmar av First Family deltog också; president Grover Cleveland var den förste president att delta i .

p

Människor som är intresserade av att delta i den årliga evenemanget kan köpa biljetter på nätet när de övergår från Vita huset, och de kan också ha möjlighet att få biljetter från organisationer som innehar block av biljetter, till exempel grupper som främjar välbefinnande underbetjänade barn. Deltagarna i evenemanget måste följa säkerhetsåtgärder som anges på biljetten, och de kommer att ta hem en Keepsake fram av First Family.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.