Vad är Cardboard Furniture?

Papp möbler är olika typer av möbler som är skapade med tunga papper som råvaran. Eftersom wellpapp kan formas för att likna bara om någon post är det möjligt att skapa lätta kopior av alla typer av möbler. Dessa lätta repliker används ofta för fönster visar, innehåller teater, och för mellanstationer bostäder till salu.

Använda kartong möbler för att uppnå ett visst utseende till ett lågt pris är ofta ett utmärkt alternativ, förutsatt att möblerna inte utsätts för konstant användning. Förståeligt, kommer en kartong stol stöder inte mer än ett minimum av vikt. På samma sätt kommer en kartong bordsstativ inte mycket att användas som ett middagsbord eller ett sätt att visa eller innehar en rad tunga föremål. Av denna anledning bör kartong möbler inte betraktas som ett hållbart alternativ när det gäller inredning måste vara funktionella och hållbara och dekorativa.

ofta film och scenografi kan skapas med en betydande besparingar genom att använda kartong möbler i områden där möblerna inte faktiskt kommer att användas av artister. En kartong skrivbord och stol lägga atmosfär på scenen och ger en yta där rekvisita såsom en bärbar dator eller papper kan plockas upp och användas av den utövande. Mer traditionella möbler av trä kan användas i delar av uppsättningen där skådespelarna faktiskt kommer att sitta ner eller på annat sätt använda sig av bitar.

Staging ett hem med hjälp av kartong möbler kan ofta hjälpa till att påskynda en försäljning. Inklusive några enkla bitar, till exempel en kartong bord, stol och en säng kan bidra till att ge potentiella köpare med en idé om hur man kan utnyttja rummen, och ändå gör det möjligt att märka någon bekvämligheter av det utrymme som dekorativa formning eller trägolven. När hemmet säljs, kan papp möbler packas upp och flyttade ut med lätthet.

Varuhus kan också använda sig av enkel kartong möbler för att skapa effektiva fönster visar att fästa uppmärksamhet på varor till försäljning snarare än möbler själva. Även faktorer såsom kartong glas och skålar ligger på en kartong bord kan hjälpa upp på scenen så att konsumenterna i högre grad till ugn och kylskåp som är huvudfokus i displayen. Eftersom kartong möbler inte drabbas när upprätthålla en repa och kan transporteras eller lagras på ett enklare sätt än trämöbler, dessa enkla produkter är ofta en stapelvara i att skapa många olika typer av displayer i hela detaljhandeln.

Även kartong möbler är inte avsedd för dag till dag användning i hemmet, bitarna verkligen kan vara effektiv i en rad andra applikationer. Det är möjligt att köpa prefabricerade kartong möbler samt använda online ritningar för att skapa enkla tabeller och andra delar för kort tids användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.