Vad är Boarding Schools?

Internatskolor är privata skolor där barnen bor i sovsalar och äta i caféer i tio månader av året. Eftersom undervisningen internatskolor är jämförbar med college, är registreringen vanligtvis begränsad till dem vars föräldrar har råd. Vissa stipendier är tillgängliga för dem som inte har pengar för att täcka hela kostnaden för undervisning, men för det mesta är internatskolor deltar barn till välbärgade föräldrar. Några av fördelarna med internat är listade enligt följande:

Låg student till lärare ratio -Till skillnad från det trångt offentliga skolväsendet, eller rentav privata skolor dagen i stora städer, student till lärare förhållandet i internatskolor är ganska låg. Flesta internatskolor har sex till tolv elever per lärare. Detta är naturligtvis leder till mer en-mot-en tid och bättre betyg.

Fritidsaktiviteter -Mest internatskolor placera betoning på klubbar och läroplanen aktiviteter, framför allt sport och konst. Detta kan leda till väl avrundad studenter med många intressen. Kostnaden för att finansiera de flesta av dessa verksamheter kommer från undervisning betalningar.

Vänskap -Studerande är livslång vänskap på internatskolor. Dessa vänskapsband är inte bara med andra studenter, men också med lärare. Dessutom, eftersom eleverna i huvudsak lever tillsammans lär de sig att lösa obetydliga skillnader och käbbel och bli bättre på att kompromissa.

Självständighet -Eftersom eleverna är borta från hemmet de flesta år, måste de lära sig att lita på sig själva. De har personal tillsyn, men för det mesta, det är bara för vägledning. De flesta eleverna göra sina egna beslut och inte har föräldrar ständigt kontrollerar att de har slutfört hemuppgifter eller studerat vid prov. Ansvaret för att genomföra alla uppgifter faller enbart på elevens axlar. Det är visserligen överens om att internatskolor ge eleverna många fördelar, finns det också vissa farhågor. Till exempel studenter är borta från sina föräldrar nio eller tio månader av året. Detta innebär studenter inte bara miste om föräldrarnas vägledning, men de är brist på limning tid med andra familjemedlemmar, t. ex. mor-och farföräldrar, kusiner och syskon.

internatskola studenter också ägnar all sin tid i företaget av samma människor varje dag. Detta ger dem inte mycket av en chans att göra vänner utanför skolan eller delta i icke-skolsamfundet aktiviteter. Till exempel kommer de inte att delta i spelet kvarteret fotboll eller danser. Dessutom, de är endast utsätts för eleverna i sin egen sociala klass och inte några andra sätt att leva.

Det finns klara fördelar och nackdelar som medföljer gå på internatskolor. Om du funderar på att skicka dina barn bort till internat, skulle det vara lämpligt att undersöka och diskutera fördelarna och riskerna för att avgöra om internatskolor är rätt för din familj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.