Vad är Alphabet Blocks?

Alphabet block är barnens leksaker som är avsedda att uppmuntra till kreativitet och lärande samtidigt berika lekmiljön. De består av kuber som är märkta eller utskurna bokstäver i alfabetet. Det är inte ovanligt att se alfabet block med symboler, såväl som anka på D block, eller höra korna råma på M block. Mest Leksaksbutiker bära alfabet block, och de kan även beställas via företag som specialiserat sig på barns leksaker. En komplett uppsättning av alfabetet block normalt omfattar 26 block där varje block representerar en bokstav i alfabetet. Blocken är traditionellt tillverkade av trä och ristade, med färgglada färger accenting bokstäverna och kanterna på blocken. Blocken kan vara lägre och högre versioner fall av bokstäver, siffror, eller till och med olika bokstäver på olika sidor av samma kvarter. Ornament är oftast med på åtminstone ett ansikte.

Themed alfabet block uppsättningar finns förutom den grundläggande alfabete block kit. Vissa kan gälla specifika semester, eller de kan ha ett tema som "på gården" eller "på djurparken. "Themed block uppmuntra barn att börja bygga sammanslutningar, även om barnen inte är redo att börja stava än, kan de börja att associera bokstaven" Z "med" zebra, "till exempel. Alfabet block finns också på hebreiska, arabiska, grekiska och andra icke-latinska alfabet. När barn leker med alfabet block, de utsätts för i alfabetet på ett sätt som uppmuntrar till lek och utforskning. Som barn börjar tänka på att bokstäverna står för ljud som kan byggas in i ord, kan de börja utforska ord i en trygg, lekfull miljö. Alphabet block är avsedda att vara enkla att hantera och manipulera, vilket gör det lätt för barn att använda dem. Överinseende av en vuxen är fortfarande rekommenderat, eftersom kanterna på alfabetet block kan göra ont om ett barn ligger på block eller kastar en kloss på ett annat barn.

En fråga med alfabetet block är färgen. Skrupelfria företag använder ibland färger som kan vara giftigt om tuggas eller hanteras överdrivet. Det är en bra idé att välja block tillverkas av ett välkänt företag, och helst ett företag som är villigt att uttryckligen ange att dess block är ogiftiga. Om du är osäker om säkerheten i ett alfabet modul som be personal toystore eller tillverkaren för ytterligare information. Blybaserad färg i synnerhet är mycket farliga för små barn, och det är bättre att vara säker än ledsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.