Hur kan jag bli en bättre fru?

Ett bra sätt att förbättra ett äktenskap är att försöka vara en bättre hustru. Det är inte svårt att bli en bättre hustru, och det är ofta värt att lägga lite extra möda på att ett förhållande att hålla det starkt. Att vara en bättre hustru kan ha en stor pay-off, förbättra ditt äktenskap och hjälpa dig att återupptäcka den gnista hade i de tidigare stadierna av relationen. En av de bästa sätten att bli en bättre hustru är att vara noggrann med hur du fras förfrågningar. Don't be a nag. Framföra dina önskemål på ett respektfullt sätt, och sedan låta det gå. Kom ihåg att din man är en vuxen, och behandla honom som sådan. Frågar fint är ett bättre sätt att få vad du vill, och det kommer att lämna honom i en trevligare stämning och mer mottaglig för framtida förfrågningar. Ett annat fantastiskt sätt att bli en bättre hustru är att lära sig hur man slåss rättvist. Slående i dörrar och namnet ringer inte bidrar till en stark relation. Kommunikation är en nödvändig färdighet för gifta par att ha. Att kunna uttrycka er oro och åsikter på ett moget sätt, och veta att du blir hörd och förstådd, är viktigt för varje relation, men det är särskilt viktigt i äktenskap.

förlåta och glömma. Detta verkar basic, men det kan vara mycket svårt att släppa taget om ett agg, speciellt när du känner att du har blivit kränkta. Acceptera ursäkt och gå vidare. Alla gör misstag, ibland dåliga. Härbärgerat känslor av förbittring är giftigt för både din relation och din lycka. Att vara en bättre hustru kan innebära att lära sig att bli en bättre människa. I början av en relation, är det lätt att vara elak. Din världar kretsar kring varandra, och du håller händerna vart du än går. Kyssar, kramar och andra kärleksfulla detaljer är vanligt förekommande. Som en relation växer, kan banden mellan två människor blir starkare, men den fysiska sidan av en relation kan börja dra. Håll händer igen, och vara mer öppen med kärlek. Kram och kyss din man ofta, och låt honom veta att du älskar honom. Kvinnor är inte de enda som behöver höra att de är omhuldas och uppskattade. Höjning av kärlek du visar är ett underbart sätt att bli en bättre hustru.

Ett annat sätt att vara en bättre hustru är att ge din man tid för sig själv. Detta betyder olika saker för olika människor. Vissa män skulle älska tid att gå golf. Andra skulle älska att ha en chans att gå ut med killar, har ett par timmars oavbruten videospel tid, eller bara kunna titta på en fotbollsmatch i fred. Genom att ge din man denna gång till sig själv, kommer du att visa honom att du förstår hans behov, och att du bryr dig. I gengäld kan det vara lättare för dig att glida ut i några timmar, och lämnade honom att titta på barnen medan du har någon personlig tid för din egen.

äktenskap är ett partnerskap. Det krävs två personer för att ett äktenskap arbete, och det tar två personer för att förstöra det. Genom att göra ditt bästa för att bli en bättre hustru, kan du inspirera din man att försöka lite hårdare också. Att ge er en gåva av en fast förbindelse är mer än värt någon extra ansträngning det kan kräva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.