Hur kan jag Savor Summer?

Sommaren är en speciell säsong för att njuta. Många av oss tar semester under den här tiden på året, men även om vi inte gör det kan vi fortfarande njuta av sommaren. Delta i vår favorit varmt väder utomhusaktiviteter, njuter av säsongens frukter och grönsaker och tänker på häftiga idéer för att verkligen njuta av säsongen är alla enkla sätt att alla kan njuta av sommaren.

Lata dagar till en lokal lakeside park eller strandområdet är en kostnadsfri sätt att njuta av din ledighet under sommaren. En picknick-lunch och en bra roman eller sportaktiviteter med familj och vänner kan vara både roligt och avkopplande. Naturligtvis bad, segling och andra vattensporter är bra sätt att fly sommarens värme och samtidigt få lite motion på samma gång. Släcka din törst sommar genom att fylla en plast halv vattenflaska full med vatten och lägga den i frysen innan du går till sängs. Innan du beger dig ut genom dörren på morgonen, fyll i resten av flaskan med kallt vatten och när isen smälter, kan du njuta av kallt isvatten medan du är utomhus. Som en njutning att undkomma sommarhettan, kan du spendera en tryckande het sommar eftermiddag i en luftkonditionerad biograf. Njut av friheten att bära lätta kläder under helger eller annan ledighet som bor i bekväma shorts, ärmlösa skjortor och flip-flops. Du kan ta allt krångel och värme ur sommarens middagar genom att planera kalla eller grillade rätter under den kommande veckan i tid.

Sallad gröna med några kokta, överbliven kött eller andra protein som ägg, bönor eller nötter utgör grunderna för en cool och läcker sommaren kvällsmat. Lägg frukt eller grönsaker, dressing eller lite olivolja och kryddorna för att göra ett brett utbud av sallad måltider alla kan njuta. Du kan spetsa till måltiden med crusty bröd och glass eller vattenmelon till efterrätt. Även en liten veranda område kan ställa upp med en liten grill och bord och stolar för att njuta av sommaren måltider. Om du håller en sisal matta på varje sida av dörren, kan du undvika att smuts spårning i ditt hem från uteplatsen.

Det krävs inte mycket för att njuta av sommaren i ditt hem. Det kan vara så enkelt som att lägga en skål med snäckor till soffbord eller några billiga Mossdjur gräs till ditt golv. Om du inte har ett luftkonditioneringssystem, flera billiga fans i hela hemmet kan hjälpa till att kyla ner situationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.