Har mitt barn behöver en tutor?

avgör om ditt barn behöver en handledare beror på mer än bara betyg och betyg test. Det beror också på vad du hoppas på honom eller henne att uppnå och kunskapen du vill att han eller hon ska ha sitt skolarbete. Dagens föräldrar vill ofta att deras barn att göra mer än höga poäng på proven. De vill att de ska ha en fördjupad förståelse av materialet, logiskt tänkande, och en njutning för lärande. Om du vill ha någon av dessa saker för ditt barn och du känner att hjälp utifrån kan vara till nytta, att få en handledare är ett bra alternativ.

Det är klokt att överväga att säkra en handledare för ditt barn om hans eller hennes betyg och betyg test börjar släppa. Ibland är bara lite extra hjälp av en handledare allt ett barn behöver för att återhämta faller betyg. Likaså kan en handledare vara till hjälp när hemuppgifterna blir allt svårare eller tidskrävande och föräldrar känna sig oförmögna att ge adekvat hjälp. En lärare kan också vara bra om ditt barn lider av låg självkänsla eller blir upprorisk mot skolarbete. Uppbyggnaden av kompetens och fäst uppmärksamheten kan hjälpa honom att få självförtroende och utveckla en kan-göra-anda.

Ibland handledning kan vara till hjälp för ett barn som inte kämpar med skolarbete. Barn som är avancerade eller begåvade elever kan bli tråkigt i de traditionella skolorna. En lärare kanske kan ge pedagogiska stimulans otillgängliga i klassrum. Handledning kan också vara ett bra alternativ för dem som är intresserade av att tjäna höga poäng på tester college inresa eller förbereder för avancerade kurser.

Handledning är ett bra alternativ på grund av personlig uppmärksamhet den ger de studerande. Istället för att behöva fokusera på behoven hos 20 till 35 elever på en en gång, kan handledaren koncentrera sig på förmågan hos den studerande framför honom. Också, har handledaren inte att gå framåt, innan eleven är redo, för att hålla jämna steg med resten av klassen. Han eller hon kan spendera så mycket tid som behövs på de områden som den studerande finner svårt, medan man snabbt går igenom eller hoppa ämnen barnet redan behärskar. Handledarna finns för nästan alla ämnen, från grundläggande matematik och läsning till avancerad fysik och därefter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.