Vilka Singing Telegram?

Singing telegram är en lustiga sätt att skicka ett meddelande som är mycket roligare än att skicka ett fax, e-post, snabbmeddelanden eller gratulationskort. Som förser sjungande telegram gärna skicka någon över att sjunga, dansa eller agera ut ditt budskap till mottagaren. De kommer även klä upp att göra det, i allt från en smoking och hög hatt som en gorilla kostym!

Singing telegram sprids muntra genom att skrattar till arbetsplatsen, hem, offentlig anställning eller fest. Du kan hyra "Marilyn Monroe" att sjunga Happy Birthday till din chef, eller "Elvis" att sjunga All Shook Up till din fru på din 10-årsjubileum! Låt henne veta att du fortfarande hitta henne sexig på ett kreativt och roligt sätt! Är en vän känner mig lite ner efter ett uppehåll på? Bjud henne på kaffe på din favorit java koja vid en förutbestämd tidpunkt. Föreställ hennes reaktion när en man går in, stannar, ta en andra titt på henne, och bryter sig in i kören!

Singing telegram kan vara ett dugg, särskilt när personlig. Du kan skriva orden själv, oftast genom att ändra texten till en välkänd sång. Vill du gratulera någon som redan tror att han är en dålig dude för en befordran? Har "Eminem" rap lyrics du har boxar om hur cool den här killen är. Sjungande telegram få alla att skratta åt sig själva och med varandra. När allt verkar inte som en så löjlig att den som utför sång!

Beroende på vilken tjänst, sjungande telegram kan ges a cappella eller med en bärbar cd-spelare för ackompanjemang. Varje operatör har sin egen personal och optioner, så välj en tjänst som kan leverera de telegram som du har i åtanke, eller be tjänst om sina mest framgångsrika och roligaste sjungande telegram. Många tjänster erbjuder även ballonger, blommor eller andra gåvor till att ingå i den sjungande telegram.

Western Union PR-chef George P. Oslin krediteras med att tänka på, och skicka den första sjungande telegram. Ironiskt nog var det under den stora depressionen i juli 1933 att Oslin talade operatör Lucille Lipps in sjungande Happy Birthday för att Rudy Vallee. Många av dagens kändisar har också varit mottagare av sjungande telegram, inklusive Diane Sawyer, Drew Barrymore, Penny Marshall och Colin Farrell.

För att hitta tjänster som ger sjungande telegram i ditt område, ange "sjungande telegram" + [din hemstad] i en sökmotor. Priserna varierar, liksom kvaliteten på tjänsterna, så leta efter det bästa värdet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.