Vad är vadderade kuvert?

Om du vill skicka något med posten som behöver lite skydd, kommer vadderade kuvert som kan göra susen. De finns i alla storlekar från vykortstorlek till vanlig användare och större, och de flesta vadderade kuvert har en självhäftande flik.

På framsidan och baksidan av vadderade kuvert sandwich en av två typer av skyddande vaddering: återvunna fibrer, eller plast bubbelplast. Fd liknar strimlad naturlig bomull eller uppblötta tidningspapper, med ren mjuk bulk för skydd. Denna använder ett lager av tunn, lätt plast med upphöjda öar av instängd luft. Fickor eller "bubblor" ger skydd i denna typ av försändelsen.

vadderade kuvert känns igen på grund av sitt omfång, i förhållande till vanliga icke-vadderade kuvert. Vissa vadderade kuvert har förtryckt linjer för fartyget till och avsändarens namn och adress. Vadderade kuvert finns i alla färger, även färgad stilar kan vara något dyrare än vanlig.

Några exempel på varor som packas i vadderade kuvert kan innehålla fotografier, cd-skivor, kassett-eller videoband, små böcker, andra små presenter eller reklammaterial. Även vadderade kuvert ge en hög grad av skydd de inte är avsedda för sjöfarten ömtåliga föremål, såsom glas, keramik, porslin eller andra mycket känsliga objekt. I dessa fall en skyddande låda med interna skum, tidningar eller andra stoppning bör användas.

För en iögonfallande touch, metall bubbla kuvert är vadderade kuvert som har skimrande folie exteriörer. De kommer i klara, starka färger i rött, grönt, blått, silver och purpur, och är perfekt för att skicka presenter eller påkalla uppmärksamhet till någon mailer. De är ett utmärkt val för säljfrämjande reklam och kan köpas i lösvikt.

Sorter vadderade kuvert finns på postkontoren, kontorsmaterial butiker, de flesta rabatt marts , och även i många livsmedelsbutiker. De säljs även online och kan köpas i singel, förpackningar eller i bulk. Om du vill skicka något speciellt med posten, ett vadderat kuvert nästan säkert kommer att få det där i utmärkt skick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.