Vad är unscented Candles?

unscented ljus är ljus som har producerats utan tillsats av en doft. Paraffin och soja vax kan både användas som vanlig grunder för unscented ljus. Många butiker lager unscented ljus, och det är också möjligt att köpa blockera unscented vax för candlemaking hemma. För personer med miljörisker, unscented ljus är att föredra framför Doftljus, och andra tycker om att använda vanligt ljus så att ljus inte avleda uppmärksamheten från omgivningen.

Alla ljus storlek och form kan tillverkas i en unscented version, från värmeljus ljus till skyhöga pelare, med både gjutna och doppade ljus tillgängliga utan doft. Många unscented ljus är också vit, med vax överlåts färglösa, men det är också möjligt att färga vax för färgade unscented ljus. Flerfärgad formgjutna och doppade ljus, kan vridna ljus, och ett stort antal andra ljus mönster presenteras i doft-fria versioner. Det finns flera skäl att välja att använda unscented ljus. Vissa människor är känsliga för dofter och parfymer, och de finner Doftljus obehagligt. Dofter kan orsaka huvudvärk, andningssvårigheter eller andra problem. För bekvämligheten av personer med miljörisker med doft, kan unscented ljus användas för underhållande stora grupper, för att se till att alla får en trevlig tid.

unscented ljus kan också vara att föredra i en miljö där många dofter redan finns, för att förhindra att lukt från slåss med varandra i näsan. Evening trädgård partier och middagsbjudningar, till exempel, kan vara dekorerad med unscented ljus. Dessa ljus är också vanliga i nödsituationer, där folk vill ha ljus utan distinkta doften av unscented ljus. Ljus utan doft tenderar att vara billigare än Doftljus, vilket gör dem bättre för användning som akuta ljus eftersom de kan köpas billigt.

För långtidslagring, unscented ljus har en annan betydande fördel inte de "blöder" doft in i omgivningen eller i närliggande ljus. Doftljus tenderar att sippra doft, vilket kan resultera i ett oväntat aromatisk lagring låda, skåp eller låda om ljusen får sitta för länge. Doften kan också börjar bli kladdiga eller skadliga.

För konsthantverkare som vill engagera sig i ljus gör hemma, unscented ljus är ofta en god förrätt projekt, eftersom de är väldigt enkla och lätta att göra. När crafters bekanta med att arbeta med vax, kan de börja lägga till färger till basen vaxer för färgat ljus, och alla nivåer upp till med hjälp av eteriska oljor för dofter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.