Vad är några tips för Flying?

Flying kan vara en svår upplevelse för många fritids-och affärsresenärer. Det finns så många regler och förordningar att hålla reda på, är det ibland svårt att komma ihåg om du kommer eller går. Men genom att hålla några viktiga tips för att flyga i åtanke kan ditt flyg gå smidigt om du är första gången resenären eller ett bonusprogram. Den första och viktigaste av tipsen för att flyga är att komma fram tidig. Under årens lopp har det funnits ökade säkerhetsåtgärder orsakar allvarliga förseningarna, checka in och göra din väg genom flygplatsen. Många flygbolag rekommenderar anländer ca 90 minuter till 3 timmar i förväg. Alltid lägga till minst en halvtimme, eller ens en timme om du inte har checkat in i förväg. Genom anländer tidigt du praktiskt taget eliminerar risken för att inte ha tid att gå igenom säkerhet eller bli avvisade för ombordstigning vid grinden eftersom ditt flygbolag val överbokat flyg och det finns inga platser kvar. En annan av tipsen för att flyga är att packa lätt. Om du bara resa på ett par dagar, försök att packa alla dina tillhörigheter på en retur på. Ju fler väskor du måste kontrollera medel desto större chans finns det för flygbolaget att förlora ditt bagage. Om du absolut kolla bagage för en lång resa, åtminstone behålla en förändring av kläder, tandborste och andra personliga hygienartiklar i din bedriva. Detta kommer att säkerställa att i de sällsynta fall då dina väskor dyka upp saknas, kommer du inte bli strandsatta utan nödvändigheter.

Technology har gjort det enkelt att proaktivt och förberedda när du flyger, och många tips för den flygande involvera teknik. De flesta flygbolag använder e-biljetter, men om du har ett alternativ, alltid boka en e-biljett eller papperslös biljett. Papperslös biljetter kan du checka in, skriva ut ditt boardingkort och bekräfta era platser innan du flyger. Se till att göra lika mycket som din operatör tillåter innan avresa till flygplatsen. Om du inte kan göra någonting innan anländer till flygplatsen, en papperslös biljett kommer troligen fortfarande gör att du kan checka in på ett självbetjäning kiosk, så du behöver inte stå i en lång rad på biljetten counter.

och försöker lära sig att gå med flödet av saker. Kom ihåg att du är på flygbolagets schema och inte dina egna. Förhoppningsvis fungerar det att de är samma, men det finns många gånger att du kan försenas på grund av väder eller ett mekaniskt problem. Det är inte produktivt att skrika vid grinden ombud eller deras handledare. Det enda du kommer att uppnå genom att bli upprörd över saker som du inte kan kontrollera höjer blodtrycket och skapar onödiga stress för dig själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.