Vad är några prov som äger Tips?

En konstant i livet är att förr eller senare kommer det att bli ett test. Många gånger är det enda sättet att mäta förståelse eller kompetens genom objektiva tester, och som kan utlösa oro även i de mest väl förberedda student. Det finns ett antal prov som äger tips som kan ta en stor del av udden av testprocessen, varav många har mycket att göra med den faktiska material som omfattas av själva provningen. En erfaren testpersonens kan ofta tjäna som passerar poäng i ett ämne han eller hon har aldrig studerat innan du gör testet. En provning tar spets innebär ångest minska och fysisk avkoppling. När det är möjligt, besöka området där provtagningen kommer att äga rum. Bekanta dig med den omgivande ljud i rummet, sittplats arrangemang, belysning nivåer och så vidare. Vissa människor gör inte väl på tester om de är överväldigade av ett okänt prov som äger miljö, så det lönar sig att bekanta sig med omgivningen så att sinnet inte blir distraherad under själva provningen.

Andra test med tips innefattar att man undviker komplett sömnbrist innan du gör testet. Vissa människor kan dra nytta av klämma sessioner kvällen före testning, men själen behöver lite tid att bearbeta den flod av information som den mottar från intensiva studier. Tidskrävande makt drycker eller andra högt koffeinhaltiga drycker kommer inte nödvändigtvis att hjälpa en person behålla information. Det finns vanligtvis en krasch flera timmar efter intag, och denna olycka kan inträffa under provperioden om testpersonens inte tar tid att sova. Få tillräcklig vila och äta en god måltid innan ett objektivt test. Det finns några prov som äger strategier som har blivit mycket bekant för studenter under åren. En sådan strategi innebär det att de val av en flervalsfråga test. Test skapare strävar efter att göra sina prov slumpmässigt, vilket innebär att sannolikheten för samma skrivelse är svaret mer än tre gånger i rad är mycket låg. Svar som "alla större" eller "inget av ovanstående" i allmänhet användas sparsamt, och logik dikterar om ens två svar är tydligt rätt eller fel, borde resten matchen. En del experter om provet med tips tyder också när du är osäker, Charlie ut. Det innebär när en testpersonens är att gissa svaret på en obekant fråga, det mest troliga svaret är "C", eller i vissa fall de längsta svaret. Statistiskt sett är det ofta bättre att gissa ett svar än att lämna det tomt, eftersom det finns en 25% chans att få det rätt genom att gissa, men en 100% chans att förlora kredit för att inte svara alls.

tidsplanering är också kritisk när man tar objektiva tester. Om ett test Proctor eller instruktör platser en strikt tidsgräns för ett test avsnitt, kan du skumma igenom frågorna snabbt och slutföra enklaste dem först. Genom att få dessa frågor ur vägen, mer tid kan läggas på de svåra eller obekanta frågor. Det kan också vara lättare att sätta timer ur din hjärna när du arbetar på testet. Vissa människor ger bättre resultat på ett test med några tidsfrister än på ett liknande test med strikta tidsgränser eller ett straff för obesvarade frågor.

Om det finns en officiell undersökning guide eller Provförberedelser bok, skulle det vara till din fördel att skaffa en. Guiden kan innehålla valfritt antal prov som äger tips specifika krav själva provningen. Exempel på frågor kan vara mycket användbar när du tar standardiserade tester såsom tentor college entrén. Det kan även vara fullständig utvärderingstest eller pre-tester som finns tillgängliga för en nominell avgift. Gå igenom hela proceduren av ett test kan göra det mycket mindre traumatiska när det är dags att ta den äkta varan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.