Vad är några bra Holiday Presenter?

bästa semester gåvor är saker som folk har velat eller beundrande. Detta verkar vara en enkel riktlinje, men om inte personen du köpa presenten till ger dig några ledtrådar, kan det vara en svår uppgift. Detsamma gäller för personer som verkar ha allt. En smart idé, om du är listig och beredd att lägga lite tid på det, är pengar krans. Ge pengar brukar anses opersonlig och tacky. Pengarna krans gör det till en unik och underbar gåva. Det är bäst för en familj med barn, men bara om alla kommer att älska det.

First få en tråd klädhängare, och böja den till en krans form. Du kommer att behöva några dollarsedlar, olika färger i curling band, och diverse godis semester. Kontrollera att godis är individuellt förpackad så att den har lite av papperet tvinnade i ändarna. Du kommer att behöva att vika dollarsedlar dragspel stil horisontellt och knyt en längd av curling band till mitten. Knyta den till galge och curl bandet. Du kommer då att binda varje exemplar av godis till en bit band och knyta dem till galgen, curling bandet på varje. Alternate räkningarna med godis till galgen är full. Det tar lite tid och tålamod, men resultatet är vackert och dramatiskt, och kan hängas upp inne i huset personer.

Holiday blomsterarrangemang är perfekt för den person som har allt. Det lyser upp sitt hem eller kontor, och ger dem en fin kruka eller vas som kan användas senare, eller bara förvaras för nästa år.

Om personen du köper för att gillar att gå ut, en bra idé är ett kontantkort middag eller mat-kupong på sin favorit restaurang. Biljetter till en visa eller spela skulle vara bra också, men se föråldrad detaljer först om möjligt. Du vill vara säker på att personen kan använda dem.

Om de gillar att laga mat eller baka, kan du titta på alla de senaste köksprylar på ett kök butik. Oavsett hobby, det finns alltid nya varor på marknaden. Låt oss inte glömma smycken. Om den person som bär den, kan du vara säker på att smakfull gems är alltid uppskattat. Försök att tänka på också, att bara för att du märker att de inte bära klocka, till exempel, betyder inte att de behöver eller vill ha en. Det kunde bara betyda att de inte vill bära klockor.

Det viktigaste är att känna den person som du köper för och få den mest lämpliga gåva . Det visar dem att du var uppmärksam och att du bryr dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.