Vad är några Tutoring Services?

Studenter som kämpar i skolan eller bara behöver extra stöd för att uppnå eller bibehålla goda betyg kan hitta en av flera handledning tjänster användbara. Handledning tjänster erbjuder individuell uppmärksamhet till eleverna så att de kan förbättra i grundläggande teoretiska ämnen som läsning, skrivning, matematik, naturvetenskap eller samhällskunskap. Om en elev behöver förbättra henne satt betyg eller behöver hjälp med att förstå algebra II, en handledare från en Rättningshjälp kan hjälpa henne nå sin akademiska mål. Den Sylvan Learning Center ® är ett välkänt handledning tjänst som ger handledning för studenter i alla åldrar och förmågor. Sylvan Learning ® öppnade sina dörrar 1979. Den Sylvan Learning Center ® är övertygat om att denna handledning programmet fungerar, eftersom den strävar efter att varje elev utvecklar kunskaper och goda vanor studera en person behöver för att lyckas akademiskt.

lärarna på Sylvan ® administrera fristående bedömning för varje elev för att avgöra ett barns lärstil och ämnesområden där studenten behöver extra hjälp. Under hela processen handledning, handledare föra register över barnets framsteg. Varje elev får en personlig utbildningsplan, skräddarsydda mot sina mål och särskilda behov. Föräldrar får regelbundet rapporter och konferenser med handledare så att de görs medvetna om sitt barns utveckling. När du letar efter handledning, vissa föräldrar anser att detta företag att få sina barn den hjälp de behöver. kan Handledning tjänster finns i andra organ också. Till exempel ger Huntington Learning Center ® även studenter med individuell uppmärksamhet. Den erbjuder individuellt lärande program och diagnostiska tester för att säkerställa att studenterna har bäst chans att lyckas. bildades Learning Center 1977 och hjälper barn i åldrarna fem och 17 förbättrar sina resultat i klassrummet och på tester. Huntington skryta med hundratals platser runt om i USA Studenterna fick undervisning i olika ämnen inklusive matematik, skriva, läsa, studieteknik, Phonics, college-inträdesprov förberedelser, och mer.

Huntington Learning Center ® att Dess mål är att ge barn en långvarig utbildning, inte bara fylla sina huvuden med fakta. Den vill hjälpa barn behärska värdefull kompetens så att de kan utvecklas till mer utmanande material. Huntington strävar efter att ge barn de verktyg de behöver för att lära och lösa problem på egen hand.

Kumon ® ger handledning tjänster till barn under hela deras flera platser runt om i USA Kumon ® fastslår att dess mål är att hjälpa eleverna behärska grunderna i läsning och matematik, förbättra sina studievanor och koncentration, öka elevernas eget -förtroende, och prestera det bästa förmåga. Grundaren av detta program var Toru Kumon ®, en förälder och lärare. Kumon ® fungerar 1. 500 lärande centra i Nordamerika, men även på centra i 44 länder.

När en elev studerar vid en Kumon ® Learning Center, tar hon ett test i För att fastställa sin akademiska utbildningsnivåer. Kumon ® uppdrag och lektioner bygger på varandra, så att en student att naturligt gå vidare till mer utmanande material. Majoriteten av Kumon ® elever deltar i undervisning två gånger i veckan. De är ansvariga för att slutföra arbetet tilldelats av Kumon ® under dagar som de inte deltar i undervisning. Uppdragen kräver normalt bara 20 minuter att fylla varje dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.