Vad är mobilt fingeravtryck?

Mobile fingeravtryck är en typ av fingeravtryck tjänst där den person eller det organ samla fingeravtryck reser till den person som fingeravtryck. Som arbetar inom detta område har skåpbilar utrustade med allt de behöver, och vanligtvis är beredda att resa inom en rimlig radie att ta fingeravtryck på beställning. Många städer har flera mobila fingeravtryck tjänster för människor att välja mellan.

Även människor kan associera fingeravtryck samling med polisen bokning, det finns många skäl att ta fingeravtryck. Till exempel fingeravtryck behövs för bakgrundskontroller för statligt anställda, som arbetar med barn, och många andra människor. I dessa fall använder en bärbar fingeravtryck tjänst är mycket bekvämare än att be folk att göra till en polisstation eller fingeravtryck center för att få sina fingeravtryck.

Många mobila fingeravtryck tjänster kommer gärna hantera stora grupper, vilket möjliggör hela kontoret fingeravtryck ske snabbt och bekvämt. Folk kan gå ut i 10 minuter för att lämna fingeravtryck och sedan återvända till arbetet, istället för att behöva ta en timme eller mer att resa till en plats för fingeravtryck.

Fingeravtryck för stora grupper kan också vara användbart för initiativ på arbetsmiljöområdet. Exempelvis kan en skola erbjuda föräldrar möjligheten att ha sina barn fingeravtryck för att få utskrifter på fil som kan användas för identifiering. Med fingeravtryck och en nyligen fotografi kan vara särskilt användbart i en kidnappning, och kan öka möjligheterna till återvinning. När mobil fingeravtryck utförs använder företaget vanligtvis ett levande scan tjänst, där fingrar rullas över en skanning platta, snarare än inked och tillämpas på ett kort. Levande skannar sänds till en myndighet så att de kan skrivas in och korsa refererade med en databas som möjliggör bakgrund kontroller som skall genomföras mycket snabbt. Generellt sett är resultaten av background check skickas till den myndighet som begärt kontrollen, såsom skoldistrikt, inte den mobila fingeravtryck tjänsten.

Eftersom identitetsstöld är ett problem i många regioner i världen, mobila fingeravtryck tjänster tenderar att ta sekretess på största allvar. De använder säker anslutning för överföring av levande genomsökningar, och kan ta bort poster i sina system efter en viss tid. Ett välkänt företag bör kunna tillhandahålla fullständig information om sina säkerhetsrutiner på begäran av en kund, och speciella önskemål säkerhet kan oftast tillgodoses för att säkerställa att kunderna är bekväma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.