Vad är föräktenskaplig Counseling?

skilsmässotal legat på 50% i USA, många par beslutar att bli bättre förberedda för den verklighet och de utmaningar som äktenskap innan du tar steget. Föräktenskaplig rådgivning är ofta ett bra första steg. Det finns många källor för äktenskap råd, föräktenskaplig rådgivning från fall till fall är mer sannolikt att vara effektiva. Omdömesgilla frågor om kompatibilitet samt värden varje person som har högt anseende kan vara nödvändig för framgång.

Det finns vissa frågor som människor inte kan kompromissa om, och om någon av dessa är närvarande, är det viktigt att identifiera och åtgärda dem innan du gör ett åtagande. Föräktenskaplig rådgivning är en bra resurs för att lära sig mer om varandra och denna typ av terapi är avsett att bidra till att utveckla en djupare nivå av kommunikation. God kommunikation är viktigt i ett förhållande men framför allt i äktenskapet. När du väljer en kurator måste du ställa frågor om de ämnen som behandlas i föräktenskaplig rådgivning sessioner.

Många äktenskap utbildningsprogram erbjuder också kurser i workshops liknar föräktenskaplig rådgivning. Även om sådana möten mer interaktiva än typisk terapi, är de avsedda att erbjuda liknande förmåner, inklusive bestämning kompatibilitet och undervisning mer effektiv kommunikation och problemlösning. Antingen är en bra början mot att bygga en stark relation med den man älskar.

Många par också se till sina platser för tillbedjan och deras prästerskap för föräktenskaplig rådgivning. Detta är en bra idé för dem som delar samma tro och tror att det är en viktig del av deras förhållande. Men det är också viktigt för par som inte delar samma tro eller för dem som den ena parten är religiös och det andra är det inte. Religiösa kompatibilitet kan bli ett allvarligt problem. Observera även att vissa kyrkor inte vill gifta sig med en medlem till en person utanför den tron.

Se till att du väljer en objektiv rådgivare för att utföra din föräktenskaplig rådgivning sessioner. Vissa rådgivare kan på den subjektiva sidan och är mer intresserade av individuella behov och önskemål än de är med att ta reda på vad som är bäst för par som helhet. Du kan i slutändan beslutar att inte gifta sig efter en sådan konfrontation, och som kanske inte är det bästa i din situation. Om du är nöjd med den typ av föräktenskaplig rådgivning du får, söka upp en annan rådgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.