Vad är ett humant Mouse Trap?

Många människor som har möss i sina hem skulle vilja bli av med dessa skadedjur. Möss kan bära sjukdomar och människor är best off i hem utan möss, med undantag för sällskapsdjur möss. Det kan tyckas grymt att fånga möss på ett sätt att döda dem och det finns många alternativ för att bli av med möss utan omedelbart orsaka deras död. En idé är humana mus fälla. En mänsklig mus fälla eller levande mus fälla fångster möss på ett sätt som inte dödar dem. Detta är vanligtvis uppnås genom någon sorts bur som har en ingång, men inte en exit. Ibland entrén har särskild vikt känsliga att stänga en dörr en gång en mus har skrivit. Inte alla levande mus fällor är perfekt och vissa kan av misstag stänga entrédörrar på möss om de är tillräckligt små. Vanligtvis dock fungerar ett mänskligt mus fälla väl att fånga möss, som sedan kan frigöras långt från människors bostäder. Du hittar massor av sorter av humana mus fällor på nätet och på platser som järnhandeln . Några av dem är anpassade till att fånga en mus bara och andra kan användas för att fånga flera möss. Det sistnämnda kan vara ett bättre val om du har en stor mus angrepp i ditt hem. Många av dessa humana typer Mouse Trap är lätt kunna rengöras och återanvändas så att du inte måste ta hand om fällan när du flyttar musen eller mus. En human mus fälla som rekommenderas av organisationen People för etisk behandling av djur (PETA) är Smart Mousetrap, tillverkas av företaget Greenfeet ®. Detta är en billig fälla som ser mer ut som en plast hamster eller mus bur. Har gott om luft hål så att möss inte kommer att kväva och du kan definitivt säga att du har fångat en mus genom tydliga plast täcker. Det finns en mängd andra humana mus fällor finns, men inte alla kan du berätta om du verkligen fångade en mus.

Några levande mus fällor är inte riktigt humana. Ett fåtal märken kommer med lim papper inuti fällan, vilket gör att musen för att hålla sig till pappret. Du kan inte släppa möss fastnat på detta sätt, och de flesta människor antingen låta dessa möss att svälta ihjäl eller de dödar dem. När du använder dessa fällor utan lim papper, kan möss fångas säkert och ut i naturen.

Även om en human mus fälla ska vara bättre för mus, finns det vissa problem med fälla och släpp teori. Först är det definitivt inte human om du inte släpper musknappen snabbt. Möss kan svälta och dö om berövas mat, vilket kan vara en fruktansvärd och plågsam död. Använd inte dessa fällor om du inte kommer hem för att kontrollera dem ofta. Dessutom finns några möss inte särskilt väl anpassade till liv bort från människors bostäder och de kan inte överleva och kunna konkurrera väl för livsmedel när de släpps.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.