Vad är ett hedersomnämnande?

ett hedersomnämnande är bara ett namn som ges till en distinktion som får eller inte får delas ut vid slutet av en tävling, utställning eller tävling. Definitionen av hedersomnämnande innebär att det är en skillnad ges till en post värd att nämna, men inte motiverar högsta vinsten eller första plats. Beroende på reglerna och reglering av en viss konkurrens eller tävling, får hedersomnämnande vara densamma som den tredje till femte plats eller kan ingå i en utmärkelse som delas ut till en kollektiv antalet deltagare som kurs skillnaden.

Hedersomnämnande kan också tolkas som plats status i en tävling. Bestrider att dela ut priser för vissa placeringar kan tilldela ett hedersomnämnande eller plats åtskillnad på sina deltagare. Den hedersomnämnande kunde helt enkelt skillnaden eller kan innehålla samma pris för alla deltagare som förtjänar denna status i slutet av tävlingen. I utställningar, får hedersomnämnande vara en bättre prestation än i pris tävlingar. Litterära och tävlingar konst till exempel får ge hedersomnämnanden till deltagare som inte tar första plats, men den exponering som resultat av distinktionen är ofta fördelaktigt. Många tävlingar minst antecknar du ett hedersomnämnande eller nämner på något sätt och samtidigt inte första kan ge positiva resultat såsom allmänt erkännande offentliggjordes, erkännande, eller uppvisning och utställning.

Själva karaktären av tävlingar motiverar en konkurrenskraftig natur och hedersomnämnande är givetvis inte detsamma som att vinna första plats. Men i många tävlingar, är hedersomnämnande anses ringa eller vinna på någon nivå. Den faktiska skillnaden i hedersomnämnande och ryktbarhet som får eller inte får komma med på det enbart beror på de regler och förordningar samt vilken typ av tävling och konkurrens. Flesta konkurrenter inte anges för att uppnå endast hedersomnämnande och strävar efter att vinna, men hedersomnämnande i vissa lokaler är inte detsamma som att förlora.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.