Vad är en uppblåsbar Bouncer?

Följ barns yelps av förtjusning, och de kommer att leda till en jättelik uppblåsbar baddare. Dessa room-sized gummibåtar är en kombination av en ridtur, spel, lekrum, och trampolin. De är en dröm för hyper barn som vill hoppa av hjärtans lust utan rädsla för att knacka deras huvuden eller få problem. Karnevaler, mässor, evenemang skolan, utflykter, och födelsedagsfester ofta tillfälligt installera en uppblåsbar bouncer för ett dramatiskt rolig tid. En uppblåsbar bouncer är ett bra sätt att för barnen att roa sig och få motion antingen på en lokal pizzeria eller i sin egen bakgård. Fasta anläggningar finns på många parker, karnevaler, mässor, restauranger och företag, men kan också hyras för tillfälliga, personliga partier eller speciella händelser. Även om denna energisk, överdimensionerad leksak har alla mjukdelar, alltid kontrollera dina studsande barn till så att ingen blir skadad av misstag.

struktur är en uppblåsbar bouncer börjar som ett rullade upp massa PVC vinyl . En motordriven pump ansluts till en vanlig, utomhus eluttag och börjar fylla bouncer med tryckluft. Snart är det helt upprätt och uppblåst på en plan yta, som en gräsmatta. Pumpen kommer att hålla den upprätt med tillräckligt tryck som barnen kan hoppa på interiören plattform och få lanserade i luften. Binda och störar hålla uppblåsbara baddare på plats. Mesh sidor tillåter luftcirkulation utan att låta tots studsa ut ur inneslutningen. Det finns också många fantasifulla teman för en uppblåsbar baddare. Man kan likna en medeltida borg, karusell, rymdskepp, pepparkakshus, tropisk ö, eller Firehouse. Några är även fyllda med lätta plastkulor. En annan stor tillbehör är ett tak som skyddar mot regn och sköldar solen. Deras ljusa, grundfärgerna och detaljerad målning slutföra tematiska paketet, transporterar barn till en värld av fantasi.

är varje uppblåsbar bouncer omdömen för vikt, vanligtvis med ett rekommenderat antal barn och åldrar. För säkerhet och maximal spänning, är oftast utrustade för att hantera 4-10 barn med en vikt rad 200-500 lbs (90-225 kg). Småbarn till 12-åringar kan roa sig själva, men se till att barn i olika åldrar vet hur man spelar i "bouncie" tillsammans samarbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.