Vad är en skola Lock Down?

En skola låsa är ett förfarande som inleds när skolan tjänstemän tror att det finns något trovärdigt hot mot studenternas och personalens säkerhet. Lås nedskrivningar är klassiskt används för att skydda elever från skolan shooters, bombhot och andra former av våld, men de kan också användas när polisen är inblandade i en närliggande, eller när en nationell katastrof har förklarats. Målet för en skola låsa är att hålla studenter och personal säkert, och även om det kan vara skrämmande eller störande, är det viktigt att följa låsa av säkerhetsskäl. När en låsa beställs, folk säger att stanna inne i sina klassrum och låsa dörrarna. Detta är avsett att förhindra ingång från hallar och korridorer. Fönstren kommer också att vara stängda, låsta, och täckt med mörkar att skymma sikten, och människor är ofta uppmuntras att hålla sig borta från dörrar och fönster, gömt sig i ett område där de inte kan ses.

Skolan i sig kommer också låsas för att förhindra människor från att komma in eller ut ur skolan tills skolan låsa hävts. När det gäller säkerhetsåtgärder lås skrivningar såsom lås nedskrivningar som påbörjades medan polisen försöker runda av en misstänkt eller tjäna en fullmakt, låset nedåt kommer att avslutas så snart hotet är över. I fall som bombhot, poliser måste klara skolan. Ett lås ner kan också ändras för att en evakuering beordra om skolan tjänstemän anser att elever och personal skulle vara säkrare utanför, eller i kölvattnet av en nationell katastrof när transporten har organiserats för studenter och personal.

Lås tillkännagivanden ofta gjorts under Högtalaranläggningar, och i skolor där klassrummen har telefoner kommer telefonerna ringer för att varna lärarna att ett lås ner. Vissa skolor även skicka textmeddelanden till elever och föräldrar att göra dem uppmärksamma ett lås ned så att studenter som inte är på plats vet att det inte är säkert att återvända till skolan. Denna typ av larm är mycket vanligt på campus, så att eleverna vet att de bör stanna där de är snarare än att flytta runt på campus.

p

Folk brukar instrueras att undvika att använda mobiltelefoner under en skola låsa ner så att de inte täpper till telefonen nätet. De är i allmänhet också förpliktas att vara så tyst som möjligt, och för att undvika att få kontakt med någon som är okänd, med undantag av tydligt identifierade polis, brandmän och annan personal nödsituation. Medan en skola låsa får ångest föräldrar, bör de hålla sig borta från skolan tills låset nedåt hävts, så att de inte stör räddningstjänst eller polisiär verksamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.