Vad är en sida Sleeping Pillow?

En sida sova kudde i teorin, en kudde som håller halsen neutralt anpassats medan huvudet vilar på sin sida på kudden. För att uppnå detta, vid sidan sovande kudde typiskt drag en upphöjd kontur i nederkanten, där din hals ska vila, medan huvudet på den flackare delen av kudden. Många av dessa kuddar använder minne skum eller viskoelastiskt skum, eftersom det tenderar att passa väl med konturer av hals och huvud. En del människor hävdar med stor säkerhet att sidan sover kuddar är det bästa valet om du är vanligtvis en sida sovvagn. Andra hävdar att de inte ser några större fördelar i dessa kuddar. Side sova förespråkas för personer som snarkar eller har andningsuppehåll, eftersom det tenderar att minska förekomsten av apné och kan göra snarkning ljusare. Det är också det bästa valet för kvinnor i de senare stadierna av graviditeten, och alla som har mag frågor kan delges något genom att sova på vänster sida.

Problemet är att den sida sovande kudden är ett typiskt one size fits all kudde, men vissa görs i mer än en storlek. Den upphöjda kontur där halsen passar kan kännas för hög för att vissa människor och inte tillräckligt höga för andra. Ett bra sätt att kontrollera detta är att hålla kudden upp till huvudet när du står upp, så prova det när du ligger ner. Om skum skjuter mot nacken när du står, för om ditt huvud har sjunka till sidan när du ligger ner, får den specifika sidan sova kudden inte är rätt plats för dig. En annan svårighet kan vara att använda en sida sovande kudde om du inte bor i en position i natten. Om du byter från rygg till sidan, eller ens mage, får konturering av kudden bevisa frustrerande. Å andra sidan kan det uppmuntra dig att stanna på din sida, om inget annat är bekvämt.

På den positiva sidan, många känner att om de använder vanliga kuddar de vaknar upp med sin hals och axlar värkte, och en sida sovande kudde kan vara till hjälp att åtgärda detta. Det finns ett antal olika typer på marknaden, och det är rekommenderat att du göra en del efterforskningar innan du väljer en. Lite Internet forskning på företag som Amazon. com kan vara till hjälp eftersom kunder kan erbjuda recensioner av varje kudde, som är oberoende av företaget som tillverkar dem. Men du kanske vill prova några kuddar i en butik, istället för att köpa en från Internet, för att se om kuddarna inte fysiskt överensstämmer med din nacke och huvud form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.