Vad är en kalifornisk License Plate?

Förutom att användas för att beskriva en skylt som krävs för alla fordon registrerade i delstaten Kalifornien, termen "California registreringsskylt används också för att diskutera tatueringar placerad på kvinnors nedre ryggen. Nedre delen av ryggen tatueringar är särskilt populär i Kalifornien, vilket förklarar ursprunget till denna slang term, det finns också en rad andra färgstarka och mindre artig slang för nedre delen av ryggen tatueringar. I många samhällen, är nedre delen av ryggen tatueringar tungt stigmatiserade, eftersom människor dra slutsatser om moral och kreativitet hos bäraren.

Positionering en tatuering på nedre delen av ryggen är faktiskt ganska vettig. Den lägre ger tillbaka en stor duk, skapar utrymme för att arbeta på ett stort projekt, och det är mindre benägna att sträcka på sig och hängande, så en kalifornisk registreringsskylt inte blir förvrängd med åldern. Tatueringar på nedre ryggen tenderar också att stanna renare längre, eftersom de är mindre utsatta för solljus än tatueringar på armar och ben, beroende på modetrender följt av tatueringen ägare. Kaliforniens licens plattan är också lätt att dölja med strategiska kläder. är placeringen av en rygg tatuering också uppfattas som sensuell av många människor, särskilt när en tatuering är anpassad för kvinnan det tillämpas på. Den nedre ryggen har en mängd sensuell, flytande kurvor som kan accentueras med en väl utformad tatuering, och detta utan tvekan förklarar varför många kvinnor uppfattar Kalifornien licens plattan som en "sexig" tatueringen. I 1990-talet började Kalifornien registreringsskylten att sprida sig bland unga kvinnor, som tatueringar i allmänhet blivit mer socialt accepterad. Nedre delen av ryggen tatueringar var särskilt vanliga på skådespelerskor, dyka upp regelbundet i film och TV. Som ett resultat började många att förlöjliga sådana tatueringar som prosaisk och mainstream, och tanken att den kaliforniska licens plattan visar en lös kvinnan började föröka sig. Några av de mindre charmiga slang till nedre delen av ryggen tatuering, som luffaren stämpel, slampa tag, hora trumpet, eller bullseye hänvisning till gängse uppfattningar om moral för kvinnor med rygg tatueringar. The California registreringsskylt har också ytterligare baktalade tack vare det faktum att många kvinnor väljer att få tatuera blixt nedre delen av ryggen tatueringar, snarare än att bygga anpassade tatueringar för sig själva. Fjärilar, älvor, blommor, keltiska knutar och pseudo-tribal mönster tenderar att föröka sig på bekostnad av unga kvinnor i städerna, vilket leder till stort hån, även om dessa symboler har en personlig innebörd för bäraren.

I själva verket har en rygg tatuering säger egentligen inte om din moral: en kalifornisk registreringsskylt kan visas på en hängiven kristen hustru och mor, lika enkelt som det kan på ett nonchalant sinnad KVINNOFÖRENING flicka. För människor som överväger en lägre rygg tatuering, finns det flera sätt att undvika eller minska stigmatiseringen av Kaliforniens registreringsskylten. Off-centered tatueringar ofta se mycket mer visuellt intressant och mindre öppen, kan till exempel, och ett skräddarsydda tatuering också bidra till att skapa bilden av ett personligt och djupt meningsfull tatuering. Speciellt stora anpassade projekt tenderar också att undvika att klassificeras som "luffare frimärken," eftersom de tyder på en djup nivå av engagemang och omtanke.

Förresten, här wiseGEEK författarens favorit slang term för en nedre ryggen tatuering är den tyska arschgeweih , som artigt betyder "bakre horn. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.