Vad är en godkänd / inte godkänns klass?

Många högskolor och universitet kräver studenterna att välja en obligatorisk läroplaner för allmän utbildning klasser, tillsammans med de specifika kurser som krävs för deras majors. Dessa obligatoriska kurser och allvarliga är inriktade valfria ges standardbrev betyg, och den studerandes medeltalet (GPA) beräknas utifrån dessa värderingar. Men många studenter har möjlighet att ta elektiv klasser för en klass som kallas godkänd /inte godkänns . Godkänd /inte godkänns klass är vanligen en valbar kurs utanför elevens större eller grundplan, tas för personlig uppbyggelse eller egenintresse.

Reglerna för att ordna en godkänd /inte godkänns grading alternativ varierar från institution till institution, men i allmänhet måste studenten vara acceptabelt akademiska stående framför begär alternativet. Många högskolor kräva att studerande samråda med sina akademiska rådgivare innan du tar något pass /inte godkänns klasser, eftersom kredit för sådana kurser inte alltid räknas in i examen. Rådgivare måste veta att passet /inte godkänns klass inte ersätter en viktig kurs i elevens större eller grundplan schema. Passet /inte godkänns alternativet sällan om någonsin gäller obligatoriska kurser, endast valfria utanför en studerandes huvudämne. En fördel med en godkänd /inte godkänns klass är det minskade betoningen på klassificering och övergripande GPA. Många elever går i skolan om stipendier och finansiellt program stöd måste upprätthålla en viss GPA för att vara berättigade till bidrag. En konst större kan ha ett personligt intresse i ett företag kurs, exempelvis, men han kan frukta att sänka sin totala GPA om han tar klassen i lönegrad och misslyckas. Under passet /inte godkänns, kan den konststuderande delta i business class utan trycket att göra en viss grad. Passet /inte godkänns grad är inte vägas in i en elevs allmänna GPA.

Många högskolor och universitet behandla godkänd /inte godkänns alternativ ungefär som en revision, vilket innebär att studenten måste fylla i alla obligatoriska kursen material för att få betyget. I många fall är instruktören inte ens känner till en elevs pass /inget godkännande. Instruktören ger ett brev betyg för de studerandes prestationer, som omvandlas till en P-eller NP beteckning senare.

I allmänhet är kvaliteter av D eller högre anses passerar, medan en F anses vara en något godkänt betyg. Vissa institutioner använder betyget C eller högre för att avgöra godkänd /inte godkänns. Denna politik är vanligen definieras i en elevs handbok. Passet /inte godkänns möjlighet bör inte ses som en "komma ut ur klass fria" kort, men mer som en möjlighet att få personlig kunskap utan trycket från betyg eller GPA underhåll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.