Vad är en Scrapbook konvention?

Scrapbook konventioner är händelser som gör det möjligt för scrapbook entusiaster att interagera med varandra och med leverantörer som tillverkar varor och tjänster som används i konsten att skapa klippböcker. Konventioner av detta slag varierar i storlek och placering. I vissa fall kan konventionen vara inriktade på en viss typ av scrapbooking verksamhet, såsom programvara som används i digital scrapbooking. Men de flesta konventioner inriktad mot en bred publik och innehåller något av intresse för alla scrapbooking hobby. Den typiska scrapbooking konventionen är en eklektisk blandning av säljare som vill bekanta hobby med många valmöjligheter i material och programvara på marknaden idag och deltagare som representerar nästan alla ålder, kön och bakgrund. Tillsammans med utställningen bås drivs av leverantörer och återförsäljare, innehåller scrapbook konvention vanligtvis klasser i olika scrapbooking tekniker, föreläsningar om scrapbooking som en del av skapandet av en släkthistoria, och många sociala möjligheter för deltagarna. är en klippbok konvention vanligen värd på en community eller Civic Center, och är öppen för allmänheten. Deltagarna kan registrera dig för att delta i alla aktiviteter som erbjuds vid konventet, eller köpa dag som går in till evenemang som erbjuds på särskilda dagar och njut av utställningar. Som scrapbooking har fortsatt att växa i popularitet, har det blivit mer vanligt för en klippbok konvention för att kräva registrering i förväg för alla som vill närvara vid full förteckning över verksamheten. Men lokaliserade konventioner fortfarande ofta är öppna för allmänheten och möjliggöra registrering i början av händelsen.

Scrapbooking konventioner förekommer på nästan alla nivåer. Den scrapbook konventionen kan hållas för entusiaster inom ett begränsat geografiskt område, t. ex. en församling eller landsting, eller fokusera på att locka besökare från hela ursprungslandet. Konventionerna får helger eller pågå under större delen av veckan. När konventionen är avsedd för en bred publik, är det inte ovanligt att organisera enheten att få rabatt för deltagare, såsom pris bryter på hotellrum, rabattkuponger till lokala restauranger och andra förmåner som bidrar till att öka deltagandet.

och med tillkomsten av Internet, började scrapbooking öka dramatiskt i popularitet. Samtidigt som alltid betraktas som en form av folkkonst, förmågan att dela idéer och material inköp online hjälpte hobby att locka många nya entusiaster. Den scrapbook Konventionen är en följd av att ökade popularitet och om ofta organiseras av en statlig eller nationell sammanslutning ägnas någon aspekt av scrapbooking.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.