Vad är en Polycarbonate Bottle?

En polykarbonat flaska är en splittras-behållare som väger mindre, men är mer hållbart än en glasflaska. Polykarbonat flaskor är tillverkade av ett hårt polymer ämne som kallas Bisfenol A (BPA). Många människor använder flaskor gjorda av polykarbonat för bärbara vatten behållare som är lätta och oförstörbar, samt återanvända. Den polykarbonat flaskan är en bekant syn kring gym, kontor, pooler och hem med småbarn. Också känd som idrotten har flaskor av polykarbonat flaskor fått nåd hos konsumenter som är avsedda att minska avfallet. Till skillnad från disponibel plastflaskor som kan skada miljön, behållare tillverkade av polykarbonat ger ett hållbart, återvinningsbart personalmatsal till törstiga människor. Många cykling entusiaster, joggare, camping och även stadsbor, tycker polykarbonat flaskan är ett bra sätt att bo grönt under vistelsen hydrerad. i hemmet, kan polykarbonat glas vara ett säkert alternativ till krossbart glas. Polykarbonat nappflaskor och sippy koppar har funnits ganska stund. De utgör en nödvändig väg att leverera vätska till ett litet barn, samtidigt som skönheten i fina glas till ett annat tillfälle. Tumlare, stenar glas och glas vin kan också göras av polykarbonat. Den polykarbonat Dryckeskärl skapas genom att hälla den BPA blandningen i en form, och att slutprodukten perfekt matchar önskad form, ner till finaste textur.

De flesta kontor vattenkylare har en hård plast vattenkanna tillverkad av polykarbonater . Den polymer som används för att tillverka dessa jätte vattenflaskor är utformad för att lätt och break-resistant. Även ganska stora, tillägger polykarbonat flaskan själv lite till den totala vikten av vatten, vilket gör det lättare att heft den jugs fullastad. Det har funnits en viss oro för giftiga kemikalier läcker ut i maten när polykarbonat flaskor värms upp, som när uppvärmningen bebis formel. En uppvärmd polykarbonat flaska ska släppa BPA molekyler i mycket liten grad, men har forskarna dragit slutsatsen att den mängd giftiga kemikalier som avvisas vid upphettning är långt under farliga nivåer. Dessutom har vissa uttryckt oro skråmat eller repad flaskor läcker BPA i mat eller dryck, men dessa frågor har också visat sig ogrundade.

Polykarbonat är en mångsidig och fantastisk sak, och polykarbonat flaskan är på en lång lista av produkter tillverkade av BPA. Fördelen med att använda polymera material är särskilt tydligt i områden med säkerhet. Till exempel kan polykarbonat vara så klar som glas och helt okänslig för kula eld, det perfekta materialet för en skottsäkra fönster. Och, polykarbonat skyddsglasögon erbjuder utmärkt klarhet samt bättre ögonskydd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.