Vad är en Marshmallow Shooter?

Om skarp ammunition bör inte användas i ett kontors-och paintball bara känns fel på något sätt, finns det fortfarande ett lönsamt alternativ att överväga för kubiska krigföring. En anordning som kallas en marshmallow shooter kan leverera runda efter runda mjuka, SENTIMENTAL ammunition utan att ta ut vattenkylare eller mellanmål maskin. En marshmallow skytten är i huvudsak en luftdriven pop kanon för att brand skum pellets eller miniatyr marshmallows. Ammunitionen packas i en inmatningsröret och en naturlig vakuum drar ett skott i skottlinjen kammare. Skytten drar antingen utlösa eller kramar en pumpverkan handtag att skjuta marshmallow shooter. Om allt går som planerat, konstaterar marshmallow eller pelleten sitt varumärke och munterhet inträder. Noggrannhet kan vara ett bekymmer för de allvarliga Marshmallow Shooter entusiasten, men åtminstone den indirekta skadan bör vara minimal.

planerar att bygga en marshmallow shooter finns på ett antal leksak-relaterade webbplatser och material bör vara lätt att hitta i hårdvara eller bygga butiker utbudet. Huvudsak är en marshmallow skytt som sker från olika längder av PVC-rör, som hålls samman med kontakter och pluggar. En längd av PVC-rör fungerar som foder röret och annat fungerar som skjuter kammare. Ändringar kan alltid göras för att förbättra noggrannheten, öka skjuter makt eller inneha mer ammunition. En av fördelarna med en marshmallow shooter är den nominella kostnaden för ammunition. Genomsnitt påse mini marshmallows kan innehålla hundratals "kulor" till ett lågt pris. Detta gör en marshmallow shooter ett idealiskt alternativ till paintball gevär, eftersom paintball ammunition kan vara relativt dyr och är inte lämpligt för yngre soldater. Till skillnad från en paintball pellets, gör en miniatyr marshmallow allmänhet inte skapa en enda röra eller orsaka kontaktallergi skador när sköt på nära håll.

För föräldrar oroa sig för potentiella skador från paintball pistoler eller gevär luft bränning metall BBS, en kommersiell marshmallow shooter kan vara ett utmärkt alternativ. För äldre barn, kan skapa en hemmagjord marshmallow shooter också vara en tillfredsställande Craft-projektet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.