Vad är en Griffeltavla Eraser?

En Chalkboard Eraser är ett komplement och verktyg som används med chalkboards. Oftast används i klassrummet, dessa suddgummin möjliggör radering av krita på svarta tavlan. Radergummit används för att torka av ytan på ett bräde rent, ta bort den vita eller färgade damm som krita är oftast gjord av. Making chalkboards återanvändbara, det suddgummin kan återanvändas själva, och ofta har en lång användning liv. Liknande produkter kan komma i form av svarta tavlan suddgummin och markör suddgummin, som fungerar ungefär som svarta tavlan suddgummin ta bort mer modern markeringar från styrelser i klassrummen. är en vanlig svarta tavlan suddgummi består av filt remsor som hålls ihop med tejp eller lim. Dessa kände band kan åtföljas av kartong bitar i mellan att skapa ett robustare suddgummi. De kände tips används som yta suddgummi, och komma i kontakt med den svarta tavlan för att torka av gamla krita märkning av. The Eraser är oftast bara några inches lång och bred, och kan oftast bara passar i fickan på dina byxor.

Medan svarta tavlan suddgummin används för att torka bort kalk i chalkboards, samlas de krita damm snabbt och ofta blir smutsiga. Ett fåtal stora torkar på svarta tavlan kunde fylla yta suddgummi med damm, vilket gör det omöjligt att rensa brädet ytterligare. När kände ytan är smutsig, kommer att dammet inte längre tas bort med svarta tavlan suddgummi, men skiftat och smutsig.

Rengöring av en svarta tavlan Eraser är ganska primitiv, och är lika enkel som bultade radergummit mot en fast yta eller en metall filter. Radergummit kan även rengöras genom att blötlägga den i varmt vatten. Denna metod kommer inte att tillåta för omedelbar användning, men liksom suddgummi kommer då att torka innan det kan användas. Rengöra radergummit genom att angripa den på en yta var populär i början av 1900-talet. Lärarna vill ofta göra det i klassrummet eller be barn att göra det, skicka dammpartiklar i luften. Den dammpartiklar småningom visade sig osäkra, framkalla nysningar, astma och begränsad luftvägar.

Till en kostnad av endast några få dollar i USA, är svarta tavlan suddgummi fortfarande vanligt förekommande i klassrum eller av människor som har chalkboards hemma. Förbättringar har gjorts svarta tavlan suddgummin mindre, har gjort ytorna tjockare, och har lagt tillbehör som handtag, tillåter dem att sitta fast på baksidan av handen för snabbare användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.