Vad är Wedding Line Dances?

När bröllopet är klar och det är dags för brudföljet och gäster för att låta sitt hår, många satt på sig dansskorna att leda till receptionen och delta i traditionella danser bröllop linje. Linedance på bröllop har blivit populär med åren, eftersom det erbjuder ett sätt där alla gäster kan delta i firandet av det lyckliga parets bröllop. Bröllop linje dansar främja samverkan mellan gästerna, börja festen och keep it going. är några moderna bröllop linje dansar görs med en grupp, men det finns ingen kontakt med andra människor. Stegen till linjen danser utförs i enskilda utrymmen inom dansen området. Denna anpassning är också populärt i countrymusik. The Electric Slide är den mest populära av alla bröllop linje danser. Den består av vänster och höger grapevine steg tillsammans med en bakåt bild, en sten steg och ett kvarts varv. Eftersom det är lätt att lära, är det Electric Slide en favorit och ingen bröllopsfest är komplett utan den. för par som väljer att ha ett västerländskt tema bröllop, de har många val för danser bröllop linje. Linedance och countrymusik går hand i hand. Tre av de mest populära danser land linje är Cotton-Eyed Joe, den Tush Push, och Boot Scootin "Boogie. Cotton-Eyed Joe är ett exempel på en rad dans som utförs med en partner. Partners resa dansgolvet i en cirkel utför polka stannar och slutar ibland att utföra stående sparkar. för mottagningar som innehåller en hel del popmusik, det finns många bröllop linje danser rhythm and blues och hip-hop musik. Några av de mest efterfrågade är Tootsie Roll, Strokin ", Macarena och cha-cha Song. Dessa linje danser görs också i ett enskilt rum på dansgolvet.

äldre, mer traditionella bröllop rad danser som har haft i år är en Conga Line, The Hokey Pokey, och Fågeldansen. En Conga line vanligtvis leds av bruden och brudgummen med resten av gästerna ta tag i den sista personen i linjen och vävning över dansgolvet. Den Hokey Pokey och Fågeldansen utförs i en cirkel, där bröllopet gäst kan räckvidden ut danssteg på andra sidan av cirkeln.

Det finns ingen anledning för bröllopsgästerna att lära sig dessa danser i förväg, så många gånger bandet eller DJ kommer att erbjuda undervisning. Om inte, finns det vanligtvis två eller tre personer som känner till dansen. Det bästa sättet att lära sig danser bröllop linje är att ge sig ut på dansgolvet och förena sig med dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.