Vad är Praxis II testet?

Praxis II ®-examen är en serie tester som skapats av Educational Testing Service ® (ETS), en ideell organisation som arbetar för utbildning av hög kvalitet för människor runt om i världen. Proven mäta kunskaper i ämnen som framtida K med 12 lärare undervisar i klassrummet. De testar också mäta pedagogiska kunskaper och allmänbildning.

Praxis II ® består av flera tentor inklusive Subject Assessments, Principer för lärande och undervisning (PLT) Tester och undervisning stiftelser Tester. I många amerikanska delstater, alla som vill komma in i undervisningen fält måste ta Praxis II ® testet för att tjäna licensiering och certifiering som lärare. Passing proven är viktiga steg mot en karriär inom undervisning området.

Ärenderaden bedömning omfattar flervalsfrågor och tillverkade respons test frågor. Principer för lärande och undervisning Testerna är indelade i flera kategorier. Test-takers kan registrera dig för att ta Early Childhood examen, betygen K genom sex tentamen, betygen fem till nio examen, eller betygen sju till 12 tentamen. Patenträttsfördraget består av frågor som bygger på fallstudier. Utfört testet är utrustade med flervalsfrågor konstruerat och-frågor svar.

Undervisningen Stiftelserna mäter kunskaper i flera ämnen, Språk Konst, engelska, matematik, samhällsvetenskap och naturvetenskap. Flerfaldig ämnen tentamen ges till grundläggande undervisning kandidater. Frågor ställs genom flervalsfrågor konstruerade och-svar. är The Praxis II ®-examen ges vid provning centers hela U. S. De som behöver göra testet kan registrera sig på hemsidan Ets. org. Om en person inte är säker på vilken Praxis II ®-examen hon skulle ta, är det viktigt för henne att kolla med henne statens provningskrav att hon registrerar sig för ett lämpligt Praxis II ®-examen.

På dagen för testet, test-takers skall bära lager kläder för att justera för olika rumstemperaturer. De kommer att behöva föra giltigt ID så att testet Proctor kan verifiera deras identifiering. Naturligtvis alla test-takers bör leda till flera nummer två pennor till provplatsen.

Vissa tentor kan kräva att testpersonens använder en kulspetspenna, så det är alltid bäst att ta några pennor också. Den proctors lagrar alla mobiltelefoner och elektroniska apparater från testwebbplatsen så att utfört testet blir inte störd medan slutföra examen. Alla som registrerat sig för att de Praxis II ®-examen bör kontakta ETS ® eller besök deras hemsida för ytterligare information om något annat material som behövs. Besöker bibliotek eller bokhandel kommer att leverera framtiden testpersonens med böcker och programvara som hjälper dem att förbereda sig för Praxis II ®-examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.